limsthehell
Kilopat
Daha fazla
Çok sağolun efendim. Umarım hallederiz, size muhtacım.LG G3 modelinin çok fazla varyasyonu var, muhtemelen yanlış TWRP sürümünü kurdunuz. Sakin olun, düzeltmemiz mümkün ancak doğru dosyayı indirmeniz için cihazınızın model numarasını bilmem gerekiyor. Telefonun bataryasının altında yazan model numarası nedir? LG-D855TR gibi bir numara yazıyor olması gerekiyor. Bu numarayı paylaşırsanız indirmeniz gereken doğru TWRP sürümünü indirip fastboot modunda bilgisayar üzerinden kurabilirsiniz.
Şunu da eklemek istiyorum. Bir forumda gördüğüm kadarıyla :LG G3 modelinin çok fazla varyasyonu var, muhtemelen yanlış TWRP sürümünü kurdunuz. Sakin olun, düzeltmemiz mümkün ancak doğru dosyayı indirmeniz için cihazınızın model numarasını bilmem gerekiyor. Telefonun bataryasının altında yazan model numarası nedir? LG-D855TR gibi bir numara yazıyor olması gerekiyor. Bu numarayı paylaşırsanız indirmeniz gereken doğru TWRP sürümünü indirip fastboot modunda bilgisayar üzerinden kurabilirsiniz.
Üzgünüm efendim fakat PC üzerinden TWRP flashlama hakkında bir bilgim yok. Aşağıdaki rehber derken hangisini kastediyorsunuz ? Teşekkürler.Bilgisayardan TWRP dosyasını flashlamayı biliyorsunuz sanırım, fastboot moduna geçmeyi de biliyor olmanız gerekir. Aşağıdaki rehberi uygulayıp cihazı fastboot/download modunda açın ve bilgisayara bağlayın. TWRP dosyasını flashladığınız komutu bir de aşağıdaki dosyayla deneyin.
Download twrp-3.2.1-0-d855.img
TWRP flashladıktan sonra recovery menüsüne girmeyi tekrar deneyin. Download mode da olur.
Evet, flashlamam gereken TWRP dosyası bu, ancak recovery mode'a giremediğim için bu dosyayı flashlayamıyorum ve dediğiniz üzere bilgisayar üzerinden nasıl flashlayabileceğimi bilmiyorum. Şuanda Download Mode'a girebiliyorum sadece. Rehber atmayı unuttunuz sanırım, eğer belirtebilirseniz oradaki komutlara göre bilgisayar üzerinden nasıl flashlayabileceğimi öğrenirim. Teşekkürler.Bilgisayardan TWRP dosyasını flashlamayı biliyorsunuz sanırım, fastboot moduna geçmeyi de biliyor olmanız gerekir. Aşağıdaki rehberi uygulayıp cihazı fastboot/download modunda açın ve bilgisayara bağlayın. TWRP dosyasını flashladığınız komutu bir de aşağıdaki dosyayla deneyin.
Download twrp-3.2.1-0-d855.img
TWRP flashladıktan sonra recovery menüsüne girmeyi tekrar deneyin. Download mode da olur.
fastboot flash recovery twrp-3.2.1-0-d855.img
Efendim, zaten sorun burada. Ben ses açma + güç tuşuna basılı tutunca lg logosu geliyor, sol üstte malum hata çıkıyor ve telefon kapanıp mavi-kırmızı ışık yanmaya başlıyor. Sadece download mode'a girebiliyorum.Telefon bilgisayara veya şarj aletine bağlıysa çıkarın, kapatın. Ses açma ve güç tuşlarını basılı tutun, LG logosu gelince ikisini de bırakın. Gelen uyarıları kabul edip fastboot moduna girebilirsiniz. Bundan sonra üstteki TWRP dosyasını indirin ve bir klasöre atın. Klasörde boş bir yere Shift butonuna basılı tutup ''Komut penceresini burada aç'' seçeneğini kullanın. Açılan sekmedeyazın. Ondan sonra kurtarma menüsüne girip istediğiniz gibi ROM kurabilirsiniz.Kod:fastboot flash recovery twrp-3.2.1-0-d855.img
Bir bilginiz yok mu acaba ? Dediklerinizi yapmaya hazırım.Telefon bilgisayara veya şarj aletine bağlıysa çıkarın, kapatın. Ses açma ve güç tuşlarını basılı tutun, LG logosu gelince ikisini de bırakın. Gelen uyarıları kabul edip fastboot moduna girebilirsiniz. Bundan sonra üstteki TWRP dosyasını indirin ve bir klasöre atın. Klasörde boş bir yere Shift butonuna basılı tutup ''Komut penceresini burada aç'' seçeneğini kullanın. Açılan sekmedeyazın. Ondan sonra kurtarma menüsüne girip istediğiniz gibi ROM kurabilirsiniz.Kod:fastboot flash recovery twrp-3.2.1-0-d855.img
Efendim, dediklerinizi biraz daha açın lütfen. Bu konuda bilgi sahibi biri değilim. Download mode'a girdikten sonra ne yapacağım ? Biraz daha açar mısınız ?Komutu download mode'da deneyin.
Bundan sonra üstteki TWRP dosyasını indirin ve bir klasöre atın. Klasörde boş bir yere Shift butonuna basılı tutup ''Komut penceresini burada aç'' seçeneğini kullanın. Açılan sekmedeyazın. Ondan sonra kurtarma menüsüne girip istediğiniz gibi ROM kurabilirsiniz.Kod:fastboot flash recovery twrp-3.2.1-0-d855.img