LG G3 vs C3

Big Black Clock

Kilopat
Selam. LG G3 ve C3 arasında kaldım. İkisi de 5000₺ yakıt puanı hediye veriyor. G3 62000₺, C3 ise 53000₺. İlk defa OLED TV alıyorum. TV'yi odama yatağın karşısındaki duvara asacağım. 230 cm izleme mesafesi var. Cihazı film ve dizi için kullanacağım. Evde PS4 var onu da bağlarım ama çok nadir oyun oynuyorum. Bu ikisi arasında hangisini tavsiye edersiniz? Veya daha ucuza aşağı yukarı aynı performansı veren TV varsa önerir misiniz? Fiyat düşmesini beklemek mantıklı mı? Bana beklemek mantıklı gelmiyor. G2 bile 49000₺. Samsung'da Dolby Vision yokmuş ama Rting'te en iyi Samsung olarak gösteriliyor. 37000₺'ye satılan Samsung QN90B (OLED değil) veya 40000₺'ye satılan S95B almaktansa bu iki televizyondan birini almak mantıklı mı? Burn-in işi ve ölü pixel çıkma ihtimali kafamı kurcalamıyor değil. Saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben LG G2 evo Oled kullanıyorum. Oldukça iyi. Yeni serisinde neler var bilmiyorum ama bence gayet iyi bir televizyon. Ayrıca LG G2 evo şimdi 65000 fiyatlar güncel değil gibi.

Bu linkte 48700₺ yazıyor. Modeli bu değil mi acaba?

Zincir mağazalarda böyle fiyatlar.

Zincir mağazalarda böyle fiyatlar.
51000₺ C3 alacağım galiba

G3 aldım. Almışken en iyisi olsun dedim. Heatsink, parlaklık, MLA ve en önemlisi 5 yıl panel garantisi beni cezbetti. 10000₺ fazlaya değer diye düşündüm. Yurtdışında aralarında 850$ fark var. Bizde 350$ fark var.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı