LG G3 vs Xiaomi Mi4?

sEmih2395

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda telefon alıcam da 2 cihaz arasında kaldım. Görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim. (G3 32 gb modelliği xiaomi 16 gb modelliği tercih edicem.)

Ben de asus zenfone 2 oneririm. Telefonun 32 gblisi bende var. İnternetteki kötü yorumlara çok rastladığım için bi sorun falan çıkar diye cok korkuyodum ama alakası bile yok. Muhtesem bir telefon, performansi olsun, kamerasi olsun. 1299 tl'ye alınabilen en harika telefon. Hep yuksek gb'li oyunlar indirdim. (asfalt 8, modern combat 5 vb.) Bir kere bile kasmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne gibi sorunları var cihazın ? fiyatı 1100 tl'ye kadar inmişken almak istiyorum. Biraz daha fazla bilgi verebilirmisiniz sorunlarıyla ilgili.

G3'ü bizzat kullanmış biri olarak tavsiye etmem. Arkası bir süre sonra çatlıyor, malzeme çok kaliteli değil. Yüksek çözünürlükten dolayı pil ciddi anlamda çabuk bitiyor. Çok olmasa da ısınma sorunu var. 100-150 TL daha çıkabilirseniz şu an kullandığım Asus Zenfone 2 32GB modelini tavsiye ederim.

Kullanıcısı olarak G3 öneririm. Eğer telefonla çok uğraşan biriysen günlük şarj edersin benim gibi. Fakat çok kullanmam diyosan 1.5 günü rahat bulur. Diğer sorunu ısınma sorunu. Cihaz çabuk ısınıyor fakat oyun oynamadığın sürece çok ısınmıyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı