Xiaomi Mi4 vs Asus Zenfone 2

Beyler benim Mi4 hoşuma gitti. Çünkü telefonda birçok arayüz var telefonu ios7 gibi yapabiliyosunuz. Zenfone alıcakdım ama telefon ağır ve kalın Mi4 de Çin, fazla incelemesi yok internette, bi süre sonra kasma olurmu bilinmez ve burada garantisi nerede geçer fikrim yok o yüzden bilen varsa bana açıklarsa sevinirim.

Mi4 yazılımı zenfone 2'ye oranla çok daha iyi bana kalırsa, rom olsun stabillik olsun. İki telefonda gayet başarılı, çok oyun oynayacaksan zenfone 2 almalısın. Diğer türlü çok oynamayacaksan mi4 alabilirsin.

Oyuna 7/24 girmeyeceğim. Telefonda video, internetde gezme, arada oyun vb. gibi şeyler yapıcam. Birkaç sorum olucakdı:
1) Telefonda ileride donmalar yaşanırmı
2) Zenfone 2 den hangi yanları kötü
3) Şarjı hızlı bitiyormu ve garantı konusu nasıl olur?

Oyuna 7/24 girmeyeceğim. Telefonda video, internetde gezme, arada oyun vb. gibi şeyler yapıcam. Birkaç sorum olucakdı:
1) Telefonda ileride donmalar yaşanırmı
2) Zenfone 2 den hangi yanları kötü
3) Şarjı hızlı bitiyormu ve garantı konusu nasıl olur?
Mi4 kullanıyor babam sarjı gayet iyi 8 aydır kullanıyor donma değil yavaşlama yok kamerası gayet iyi performansı zaten çok iyi işlemcisi güçlü zf2 de ekran 5.5 inç mi4 de 5 inç performansa etki var burada. tasarım zaten zenfonedan daha iyi işlemci olarak zf2 çok az daha önde ama arayüz olarak mi4 tabi ki :) Çin deyip geçme bir çin malı vardır,birde gerçek çin malı vardır bu gerçek çin malı yani kaliteli.

Mi4 kullanıyor babam sarjı gayet iyi 8 aydır kullanıyor donma değil yavaşlama yok kamerası gayet iyi performansı zaten çok iyi işlemcisi güçlü zf2 de ekran 5.5 inç mi4 de 5 inç performansa etki var burada. tasarım zaten zenfonedan daha iyi işlemci olarak zf2 çok az daha önde ama arayüz olarak mi4 tabi ki :) Çin deyip geçme bir çin malı vardır,birde gerçek çin malı vardır bu gerçek çin malı yani kaliteli.
Android sürümü kitkat mı yoksa güncellendimi ?

Android sürümü kitkat mı yoksa güncellendimi ?
Şuan için 4.4.4 ancak 5.x atlanıp direk 6.x verilecek. Şuan beta testlerinin sonuna gelinmek üzere. Tahminimce Mi5 tanıtımından en geç 2 ay sonra güncelleme Çin için yayımlanır. Çin sürümünden yaklaşık 2 hafta kadar sonra da global olarak yayınlanır. (Hepsi tahmin ancak boş değil :) )

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı