LG G3'e root nasıl atılır?

At çöpe uğraşmaya değmez, LG developer service kapandığı için EDL+dft olmadan root atabileceğini düşünmüyorum, bootloader kilidi açıksa bir şekilde çözülür.
bootlader'e girebiliyorum fakat image flashladığımda laf_protection_on yazıyor araştırdım laf lgnin kendi flash kilidiymiş hem çöpe atamam bu telefon babannemindi ve babannemde rahmetli oldu o yüzden bu telefon değerli benim için ama oluyorsa böyle en azından telefonu hızlandıracak bir image varmı?

Bootlader'e girebiliyorum fakat image flashladığımda laf_protection_on yazıyor araştırdım laf LG'nin kendi flash kilidiymiş hem çöpe atamam bu telefon babannemindi ve babannemde rahmetli oldu o yüzden bu telefon değerli benim için ama oluyorsa böyle en azından telefonu hızlandıracak bir image var mı?

EDL harici herhangi bir yazilim yüklemesi yapamıyor olman lazım, çağ dışı kaldı uğraşmaya değmez ama yine de istiyorum diyorsan stock halinde kullanabiliyorsan kullan. Img dosyası bulman çok bulsan bile flashlayamazsın çoğu link kırılmıştır, cihazı bir şekilde brick edersen geri döndürmen çok zor ama root için extra olarak kingroot tarzı yazılımları deneyebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı