Lg g3'ü Monitör olarak kullanabilir miyim ?

Onur Ücel

Hectopat
Yer
Muğla
Daha fazla  
Nikon DSLR makinam var buna ekran baglamak istiyorum ön izleme olarak , bunun için lg g3 kullabilir miyim acaba , video çıkışı olduğunu biliyorum ama aynı kablo ile video in de yapabilir miyim acaba ?

Yanlış hatırlamıyorsam LG G2 ve G3'te Slimport mevcuttu. Slimport'tan mini HDMI'a dönüştürücü kablo arayın. Mini HDMI'a dönüştüren yoksa HDMI'a dönüştüren de olabilir. Onu da HDMI'dan mini HDMI'a dönüştürürsünüz. Tabii bu işlem sonrası görüntü alır mısınız net bir yorum yapamayacağım.

Yanlış hatırlamıyorsam LG G2 ve G3'te Slimport mevcuttu. Slimport'tan mini HDMI'a dönüştürücü kablo arayın. Mini HDMI'a dönüştüren yoksa HDMI'a dönüştüren de olabilir. Onu da HDMI'dan mini HDMI'a dönüştürürsünüz. Tabii bu işlem sonrası görüntü alır mısınız net bir yorum yapamayacağım.

Slimport var fakat görüntü çıkışı var. Yani bir lcd TV'ye görüntü aktarabiliyoruz. Benim merak ettiğim video girişi yapabiliyor muyuz başka kaynaktan?

Son düzenleyen: Moderatör:
En kısa tabiriyle LCD ekran yerine telefonu kullanmak istiyorsun değil mi?
O kameradan G3'e video girişi yapamazsın diye biliyorum.

Ayrıca o telefonu sabitleyebilecek bir noktanız yok, bunu da hesaba katın.
Var olan LCD ekranını kullanmaya devam edeceksin.

Makinenin kendi lcd si çok küçük ve gimbalın içinde olduğu için göremiyorum o zaman sarjlı bir hdmi girişli monitör almam gerekiyor telefon olsa idi çok iyi olurdu.

Slimport var fakat görüntü çıkışı var. Yani bir lcd TV'ye görüntü aktarabiliyoruz. Benim merak ettiğim video girişi yapabiliyor muyuz başka kaynaktan?

Görüntü aktarabiliyor fakat alabiliyor mu bir bilgim yok maalesef. Arkadaşınızdan vs. temin edebilirseniz kabloları, bir deneyin. İnternette de bir bilgi göremedim bu konuda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı