LG G3'ü Önerir misiniz?

Arif YILMAZ

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 1400 lira param var, piyasada kamerası vs olsun gözüme çarpan G3 oldu. Üniversiteye gitmeden bir telefon almayı düşünüyorum. Genel olarak fotoğraf, Whatsapp ve diğer sosyal medya uygulamalarını kullanacağım. Arada coc vb küçük oyunlar da oynarım. En fazla oynayacağım Real racing 3 yani bi sorun yaşatır mi ? Oyunları 1080p'de çalıştırıyormuş, doğru mudur ? Menü, arayüz sorunları var mı? Arka kapak çatlağı vs yi merak etmiyorum. Ona biraz baktım, ilk serilerde meydana geliyormuş ve ne gibi +ları, ne gibi - leri var aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Z3 Compact'ı da bir düşünün derim.

Konuya gelirsek.

G3'ün kamerası gerçekten iyi.
Oyunlarda kasıp, kasmayacağı oyunun optimizasyonuyla direk alakalı bir durum.
Menü arayüzü hafif.
Ekranı gerçekten iyi ama bu durum telefonun daha fazla zorlanmasına, batarya tüketiminin artmasına ve telefonun ısınmasına sebep olur.
Kırık çatlak olayı kafanızı yormasın. Siz de yazmışsınız zaten, ilk serilerde görülen bir durum.

Sizin beklentilerinizi G2 de karşılar. Kamerası ort üstü fakat kesinlikle kralım iddası yok haberiniz olsun.

Biraz daha bekliyebilirseniz Zenfone 2 gelecek ülkemize, tahminimce Mayıs ayında gelir. Beklentim çok büyük değil ama güzel bişey gibi de durmuyor değil hani.

Kısaca; G3 almak zorunda değilsiniz. İsteklerini karşılayan bir çok model var.

Son düzenleme:
Yamuk telefon sevmiyorum. :D

Birde bütçenizin 1400-1500 civarı olduğunu varsayarak öneri vermiştim. G Flex 2 gerçekten pahalı bir cihaz.

G Flex 2, Snapdragon 810 kullanıyor diye biliyorum. Bu işlemci hakkında söyelenenler çok iyi şeyler değil. Isınma problemi olduğu bir çok kez dile getirildi. Gelen güncellemelerle saat hızı düşürüldü vs. (Her telefonda ısıma problemi yaratmıyor.)

Uzun Kullanım Testi: Xperia Z3 Compact - ShiftDelete.Net

Bilgi için teşekkür ederim. Birazdan cihazı alacağım. Aklımda Sony Z3 vardı ama ekran hatasından oldukça hata alanlar varmış Iphone'ye o kadar para vermeye değmez diye Lg G Flex2'de karar kıldım umarım yanılmış olmam.

Karar sizin. :)

Fakat, büyük bütçe için bir çok tercih varken, G Flex 2 ne yazık ki bana çok mantıklı gelmiyor.
Söyleme sebebim moralinizi bozmak değil, mantıklı bir alışveriş yapmanızı sağlamak.

Ha derseniz ki hoşuma gitti. Zaten beklentilerinizi rahatlıkla karşılar G Flex 2. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Ama işe mantık yönünden bakıyorsanız, kimse size bu modeli önermez. :)

Yok hayır mantık değilde bilmem hoşuma gitti gibi.. Başka tavsiyeniz varsa memnuniyetle dinlerim? Lg g2 var G3 almaya gerek yok 1-2 aya güncelleme gelince aynı olacak zaten Bu arada cihazı Vodafone shoptan alacam ona göre bir cihaz tavsiye ederseniz mumnun kalırım.

Dediğim gibi. Cihaz eğer hoşunuza gitttiyse onu gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Hem tüm isteklerinizi fazlasıyla karşılar, hem de içinize siner.

2000 üstü bir parayı, hoşunuza gitmiyen bir telefona vermeyin derim. :)
Kullanırken keyif alacağınızı düşünüyorsanız pek tabi alınır.

Benzer fiyatlarda Note 4 var önerebileceğim.

Tabi bana kalırsa bu paraları vermeye hiç gerek yok. G2 zaten sağlam cihaz.

Bilgi için teşekkür ederim. Birazdan cihazı alacağım. Aklımda Sony Z3 vardı ama ekran hatasından oldukça hata alanlar varmış Iphone'ye o kadar para vermeye değmez diye Lg G Flex2'de karar kıldım umarım yanılmış olmam.
Ekran hatası alanlar mı? Şu ana kadar Z3te öyle bir sorun görmedim. Ve nasıl bir hata merak içerisindeyim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı