LG G3'ü Önerir misiniz?

LG G3 kullanıyorum(32 gb- 3 ramli olanı) ve memnunum. En ağır oyunları oynayıp günde 1 film izliyorum. Ekranın kalitesi belli. Film izlerken, ekrana bakarken, oyun oynarken kalitesini ve renklerini belli ediyor. Kamerası da bence tatmin edici. Sadece ön kamera sizi tatmin etmeyebilir ama arka kamerayla ses tuşuna basarak selfie çekebilirsiniz çatur çutur. Ayrıca Real Racing 3 oynayamazsınız. Telefonla ilgili bir durum değil bu. Son güncellemeyle birlikte kimse adam gibi kasmadan oynayamıyor. Oynayan varsa da nasıl bilmiyorum. Ama en ağır oyunları da yüklerseniz sizi hayal kırıklığına uğratmaz ki artık orta seviye cihazlar bile her oyunu oynatabiliyor.:)

6 aydir g3 kullanıyorum. Bazen aldiğıma pişman oldum bazen iyiki almışım dedim. Şimdiye kadar menüsü haric oyun ve benzeri hiç bir şeyde kadma görmedim.

Ekran boyu önemli değilse z3 compactı kesin al derim. Ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Telefonda en ufak bir kasma yok. Kamerasını bazı kişiler beğenmiyor ama bana göre gayet iyi sadece ön kamerası diğer telefonlara göre bir tık daha altta. Şarjı 2 gün tam yetiyor bana (wifi ve 3g sürekli açık). Hem kalitesi daha iyidir.

@Furkan Efe LG G Flex 2 düşünüyorsanız gerçekten mükemmel bir telefon. Snapdragon 810 işlemci kullanıyor zaten performansına diyecek yok, en iyisi. @enyiz23 kavisli ekranını beğenmemiş, bu kişiden kişiye göre değişir. Haklı, çünkü piyasada kavisli olarak üretilen telefon neredeyse hiç yok. Fakat ben beğeniyorum. Telefon kusursuz bence alabiliyorsanız alın derim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı