Arkadaşlar bugün LG G3'ü en sonunda gönderdiğim gündür. Öncelikle bu telefonun sıfırı halen satılıyor, 2. el piyasayı çok canlı ama telefon çok sorunlu.
- Malzeme kalitesi berbat, her yerde çatlaklar var. Düşürdüğümden değil, neden oldu bende anlamadım.
- Bazen o kadar çok ısınıyor ki artık bırakayım telefonu diyorum, tahmini 42 dereceyi buluyor.
- Batarya şarj süresi o kadarda iyi olmadığı gibi birde kapanma sorunu var. Telefon bende %14'de falan pat diye kapanıp yeniden açıldığında yüzde 2 veya direkt şarja takın işareti geliyor. Kaç kere ihtiyacım olduğu zaman pat diye kapandı anlatamam sizlere.
- Ekranındaki sarı lekeler son 2 ayda falan ortaya çıktı, telefonun sol üst köşesinde sararmalar meydana geldi. Özellikle çok fazla ısındığı zaman daha fazla belirgin oluyor.
- Arkadaki tuşlar bir noktadan sonra daha zor algılamaya başladı.
Şimdi bana 2 senelik telefon, normaldir bunlar diyeceksiniz. Değil öyle, benle beraber arkadaşım iPhone 6 almıştı şu an taş gibi. Alacaklara, almayı düşünenlere duyurulur.