LG G3'ün Bitmeyen Sorunları

Evet, söylediklerinizin birçoğuna hak veriyorum ben de. Lakin hem 2. el olması hem de 16gb lık versiyonunu almış olmanız gördüğünüz problemleri çok daha hızlı ve fazla yaşamanıza sebep olmuş olabilir. Ben de yaklaşık 1 senedir g3 ün 32 gb lık modelini kullanıyorum ama aman aman çok büyük bir şikayetim olmadı. Neyse bu biraz da şans işi, benim kullandığım şöyle problemsiz böyle iyi gibi muhabbetleri hiç sevmem.

Böyle yazmışken size birşey sormak isterim 2. el konusunda; kardeşimin kullandığı emektar samsung galaxy s2 epeyce bir süredir arızalı bir şekilde yatıyor. Şimdiye kadar 2. el piyasasına pek yeltenmesem de bulunduğum yerdeki birkaç yerden birkaç senenin iyi telefonlarından bulabilirsem almayı planlıyorum önümüzdeki ay.

Benim de aklımda sony almak var, özellikle ilk çıktığı günden beridir bir z2 almak isterdim, g3 almasaydım kesinklikle z2 alırdım ama fiyatı bütçemi biraz aşmıştı o zamanlar. Siz kaça aldınız ya da şöyle sorayım, aşağı yukarı bu tip bir telefona maksimum kaç para verilir? İnternet üzerinden 2. ele bulaşmam diyorum daha riskli olduğu için bu yüzden yardım almak istedim. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…