LG G4 6.0 Güncelleme sorunu

OkanTds

Hectopat
Daha fazla  
Cihazın tam modeli H815T internet üzerinden satın aldım. İthalat ürünü olarak getirilmiş. LG Bridge’de güncelleme var olarak gözüküyor. Kuruyorum fakat telefon açıldığında hala 5.1 olarak kalıyor. Hard reset attım olmadı. KDZ dosyasını indirip LG Flash Tools ile de denedim fakat yine olmadı. Nasıl 6.0'a geçebilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
LG Türkiye 6.0 sürümünü romda bulunan birkaç hatadan dolayı geri çekmiş diye bir takım haberler okumuştum. Belki bu yüzden telefonunuzu yükseltemiyorsunuz. Tam anlamıyla son kullanıcı romu çıkana kadar beklemeni öneririm.

6.0 güncellemesinde sanırım bir sorun var arkadaşımda yükledi telefon çok ısınıyor diyordu önceki sürümde bukadar ısınma yok demişti forumlarda Bir Çok Kişi 6.0 dan şikayetçi önceki sürüme göre çok şarj yiğiyormuş bende Bridge ile bir güncelleme yaptım ama güncellesemmi güncellemesemmi Bilemedim

Son düzenleme:
LG G4 için yapman gereken V20B sürümünü bulup LG UP programı ile Android 6.0'a yükleyebilirsin kardeşim. Altta ki resme bakabilirsin.

Dosya Ekleri

• Capture+_2015-12-20-15-04-04.png
    Capture+_2015-12-20-15-04-04.png
    41,8 KB · Görüntüleme: 432
LG'de Samsung'un uyguladığı kuralı uyguluyor olabilir. Yurtdışından gelen telefonlar ya alındığı ülkede güncellenecek yada hangi ülkeden alınmışsa o ülkeye ait yazılımı atacak. (Samsung'un uyguladığı sistem)

LG G4 için yapman gereken V20B sürümünü bulup LG UP programı ile Android 6.0'a yükleyebilirsin kardeşim. Altta ki resme bakabilirsin.
Benim cihazımın yapım numarası farklı.

LG'de Samsung'un uyguladığı kuralı uyguluyor olabilir. Yurtdışından gelen telefonlar ya alındığı ülkede güncellenecek yada hangi ülkeden alınmışsa o ülkeye ait yazılımı atacak. (Samsung'un uyguladığı sistem)
Çok gereksiz bir sistem.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı