LG G4 Almak

Snapdragon 801'in içindeki çekirdekler ile 800'ün çekirdekleri aynı, sadece hız aşırtma farkı var, dolayısıyla daha çok ısınıyor. Ama Snapdragon 805 kullanan Cat6 modeli var bu fazla ısınmıyor. Yinede maddi imkan varsa S6, Note 4 veya G4 almak çok mantıklı.

Snapdragon 801'in içindeki çekirdekler ile 800'ün çekirdekleri aynı, sadece hız aşırtma farkı var, dolayısıyla daha çok ısınıyor. Ama Snapdragon 805 kullanan Cat6 modeli var bu fazla ısınmıyor. Yinede maddi imkan varsa S6, Note 4 veya G4 almak çok mantıklı.
Katılıyorum.

Ben 4 gün önce G4 aldım ve ilk akıllı telefon deneyimimi yaşamış oldum. Samsung Wave S5253 gibi vasat bir cihazdan geçiş yapınca inanılmaz zorluk çektim fakat bir o kadar da 'Oh be!' dedim :) Gerçekten güzel bir cihaz fakat ufak tefek sıkıntıları da yok değil. Batarya performansından tatmin olduğumu pek söyleyemeyeceğim, ayrıca özellikle arka kameranın etrafında gereksiz ısınmalar söz konusu. Umarım yazılımsal olarak halledilebilir şeylerdir. Onun dışında gayet iyi bir telefon, almak isteyenler pek tereddüt etmesin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı