LG G4 Android 6.0 Güncelleyince Isınma Sorunu

@BERWAR hocam emin misiniz format atmak konusunda? Çünkü çarşamba günü garantiye vericem zaten. Hem format atmak yazılımsal sorunları çözmez mi sadece? Siz demiştiniz de ısınma sorunu donanımsal dır yazılımsal değildir diye.

Abiacaba telefonuna noldu suan ayni sikintiyi yasiyorum daha 1 ay oldu ama elime adligim 15.dkda okadar cok isiniyor ki yani tarif edemm.hersyi dnemedim sd kart kullanmiyorum uygukama siliyorum soguticu vs ama ifla olmadi noldu sizinki .format ise yarar mi

Abiacaba telefonuna noldu suan ayni sikintiyi yasiyorum daha 1 ay oldu ama elime adligim 15.dkda okadar cok isiniyor ki yani tarif edemm.hersyi dnemedim sd kart kullanmiyorum uygukama siliyorum soguticu vs ama ifla olmadi noldu sizinki .format ise yarar mi

@Savi dostum ben garantiye verdim güya ısınma sorunu batarya yüzündenmiş ve batarya da aksesuar olarak geçiyormuş bundan dolayı sıfırıyla değişim olmaz dediler batarya siparişi verdiler. Sipariş 30 iş günü içinde gelmeyince de sıfıryla mecburi değişim yaptılar. Yeni gelen telefon da ısınma sorunu yok değerler normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…