LG G4 Android 7.0 Nougat Kullanıcıları

• Konuyu başlatan mba
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 4.754

mba

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Arkadaş LG G4 kullanıyorum ve 7.0 yapmak istiyorum. Fakat sizinde yorumlarınızı almak istedim. Sizce 7.0 nasıl ? Batarya iyileştirmeleri var mı ? Veya fark hoşuna giden veya sevmediğiniz özellikler nelerdir ?

Batarya performansı çok iyi. Isınma sorunu eskisine göre nazaran görünüyor. Performası eskisine göre daha hızlı ve performanslı. Yeni özellikler ve V30 arayüzle daha güzel. Bazı kullanıcılarda sorun görünmekte. Bunlar;

- Kamera
- Whatsapp sorunlar
- LG logosunda kalmalar
- Parlaklık sorunu oto
- Yükleme yüzdelerde kalma

Bu sorunlar herkesde yaşanmıyor. Bende Whatsapp kişiler sorun yaşadım fakat diğer arkadaşda sorun yaşamadı.

Ben dün güncelledim, bootloader kilidim kapalı. Lgup ile tot dosyasını güncelledim ve bu tot dosyasında bazı ayarlamalar yaptım. Winhex ile büyük çekirdekleri kapattım ısınma sorunu ve potansiyel bootlooplar olmasın diye. Performansta büyük düşüş bekliyordum açıkcası ama akışkanlık konusunda bir fark hissetmedim yine telefon gayet stabil çalışıyor. Henüz bir bugla karşılaşmadım günlük kullandığım hiçbir uygulamada. Ben çok oyun oynamadığım için oyun performansını bilemiyorum tabi ki. Şarj olarak daha stabil olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Yine de gün içinde şarj etmem gerekiyor fakat bu benim bataryamla da alakalıdır. Büyük çekirdekleri kapatmam da batarya boşalım oranını etkilemiştir tabi ki. Sonuç olarak ben tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı