LG G4 Android Güncelleme Sonrası Mobil Veri Sorunu

Echooz

Megapat
Yer
Çerkezköy
Daha fazla  
Meslek
Endüstri Mühendisi
Cihazım LG G4, 606 serisi. 9 kasım akşam saatlerinde Android güncellemesi geldi. Cihaz başarılı bir şekilde kendini güncelledi. Güncellemesi sonrası mobil veriyi açıyorum ama hiçbir şekilde bağlanmıyor, bildirim çubuğunda bağlandığına dair bir belirti olmuyor. İnternet ayarlarını sildim yeniden yükledim bir sonuç alamadım. Sorunu bilen ya da aynı dertten muzdarip olan var mı?
Screenshot_2016-11-10-18-42-37.png

Son düzenleyen: Moderatör:
H815TR cihazıma gelmedi güvenlik güncellemesi. Ayarlara git mobil veriyi açıp tıkla. Sağ üst üç noktaya bas. Mobil şebekelere bas. Oradan erişim noktası adları, yeni APN ekle yap. Sonra sırayla ilk sıraya Turkcell internet, altına da internet yaz gerisi kalsın. Diğer hatlar da benzerdir herhalde.

Son düzenleme:
Kdz dosyası ile downgrade edip eski sürüme geçebilirsiniz.

Kdz dosyası ile downgrade edip eski sürüme geçebilirsiniz.

merhaba,
downgrade yaptım sorun aynı. farklı kdz dosyaları denedim sorun çözülmedi.

arkadaşlar mobil veri haricinde şebeke problemi baş gösterdi. sürekli tek çubuk bazen tümden gidiyor. acaba antenle ilgili rutin bir arıza var mıdır?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı