LG G4 ekranda görüntü yok

bulut_unluturk

Zeptopat
Daha fazla  
Elimde bir tane su temaslı LG G4 anakart var sağlam bir G4'te denedim, cihaz açılıyor, bilgisayarda görünüyor, kamera vs. çalışıyor ama ekranda görüntü yok sadece ekran ışığı yanıyor.
Söket girişini falan da temizledim ama olmadı. Acaba tamiri mümkün mü dür, uğraşmaya değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
LG cihazlarda çok fazla sorun oluyordu G2 den sonra bir türlü adam akıllı cihaz yapamadılar neyse sorunun birden çok sesbebi olabilir de en çok şikayetler ekranın yada anakartın yanmasından dolayı oluyordu muhtemelen ekran yanmış olabilir.

@Patrick_Yıldız Ben de şuan aktif çalışan bir G4 var, anakartı ona takarak denedim ekran Sağlam yani. Ekran söketininin yerinde ya da ekran kartında sorun olabilir tahminimce.

Doğrudur da tamir etmeye değmez 2-3 ay sonra neresi bozulur onunda garantisi yok cihazları hep kronik sorunlu.

@Patrick_Yıldız bende G4 - g5 - g6 var hepside yıllardır sorunsuz çalışıyor çokta sevdiğim cihazlar. Diğer anakartta tarlada kaybolmuştu 3 ay suda kaldı sonra bulmuştuk, ona rağmen 6 ay daha çalıştı ondan sonra bu sorun çıktı işte. O kadar suda kaldıktan sonra illaki bir sorun çıkabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı