LG G4 Eskidi mi?

Hocam G4 telefonum vardı 4 kez garantiye gitti. Yolladığım sorun çözülüyor fakat başka bir aksamı bozuluyordu. Tüketici Hakları'na şikayet ettim ve dün telefonu Bilirkişi'ye verdim. Bakalım sonuç ne olacak. Telefonu en son yolladığımda kameranın odağını bozup yollamışlardı telefon hala öyle.

G4 performans ve kamera olarak günümüz için fazlasıyla yeterli seviyede hala. Arka kamerası birçok rakibinden kat ve kat iyi halen daha. Sırf bu yüzden kullanmaya devam ediyorum zaten.

Ancak enerji verimliliği çok kötü - çok fazla ısınıyor alet. Alacağınız orjinal G4 bataryaları da çare olmaz, yedek taşıyacaksınız mecburen. Arka kapak sökülebiliyor çok şükür. Kronik sorunlar da can sıkabiliyor.

Kısacası kullanmaya devam et, gittiği yere kadar :)

Sırf şarj bitecek diye 4G kullanmıyorum. 2 yıl oldu daha değiştirmedim batarya. Telefonlar pahalı. Batarya alarak idare et bence.(G5 için konuşuyorum)
Hislerime tercüman olmuşsun :) G4'de de vaziyet aynı, 3G bile açamıyor insan.

Değiştirmelisin şuan benim G4 garantide , ghost screen mi dersin ? Şarj sorunu mu dersin ? Yazılım sorunlarını mı dersin binbir türlü çektim ben ve çekmeye de devam ediyorum en iyisi mi değiştir sen. :)

Sana yetiyorsa değiştirme kamera ve ekran olarak hala çok iyi. Donanımı da fena değil. Batarya olarak rezil, yedek batarya taşıyabilirsin ancak yazın cepte batarya taşımak başına iş açabilir açıkçası kavurucu sıcakta patlama riski var. Bataryası ölmüşse batarya değişikliği de bir nebze iyi olur ama yine de bataryasi seni memnun etmeyecektir. Ülkedeki durumlar malum para kazanmak kolay değil gittiği yere kadar kullanın cihazinizi.

Değiştirmelisin şuan benim G4 garantide , ghost screen mi dersin ? Şarj sorunu mu dersin ? Yazılım sorunlarını mı dersin binbir türlü çektim ben ve çekmeye de devam ediyorum en iyisi mi değiştir sen. :)
Ekranı değiştirseler de bir süre sonra yine aynısını tekrarlayacak zaten. Ben de müzdaripim aynı sıkıntıdan ancak yapacak bir şey yok. Yazılım tarafında uzun telefon görüşmeleri esnasında ben de sıkıntı yaşıyorum.

GS sorunu ekran değişse de ilerde yine tekrar edecektir. Bildiğim kadarıyla sadece anakart sorunu bazı seri modellerinde bu sorun giderilirken, GS sorunu bir türlü çözülemedi. Zaten LG kronik sorun bakımından en kötü firma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı