LG G4 Güzel mi?

437205

Hectopat
Sizce LG G4 güzel mi? Şu an bende o var da bir de sizin fikrinizi alayım.

Dosya Ekleri

• lg g4.jpg
    lg g4.jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 114
Şu an almadıysanız sıkıntı yok bana genelde yaşlıların kapaklı kılıfla kullandığı telefonlara benziyor gibi geliyor.

Zamanında 4 sene kullandım. Ve günümüz için almanı önermem. Arkadaki ses tuşları bir süre sonra çalışmıyor, yarım saat tıklamak zorunda kalıyorsun. İlk aldığımda iyiydi ama son senelerine doğru kasmaya, depolama alanı yetmemeye başladı.

Hayır alınmaz 1.5 senede 2 kez batarya değiştirdim sonra çok fazla ısınıyor ve çoğu uygulamada kasıyor daha sayabileceğim bir sürü problem daha var günümüz için uygun değil. Ama telefonun bu kadar sorunu olmasına rağmen kamerası piyasadaki çoğu telefondan iyi ve NFC'si var.

Sizce LG G4 güzel mi? Şu an bende o var da bir de sizin fikrinizi alayım.

Hocam yengem kullanıyor telefonu 10 dk kullanayım dedim WhatsApp da gezdim 10 dk telefon çok ısındı fotoğraf çekiyim dedim zaten durum belli çok ısınıyor hocam.
Ve bildiğim kadar kronik sorunlu bir cihaz çok sorun çıkarıyor (zaten LG'lerde genel bir şey gibi bir şey oldu bu artık her telefonda illa büyük bir sorun çıkıyor)
Güzel telefon bence ya.

Şu an bende o var da

Hocam sanırım zaten almış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı