Kapaklı kalın kapaksız olduğu için rahatlıkla cebime giriyor. Orijinal kılıf aldım taş gibi mübarek. Siyah deri güzel değil bordo ya da kahverengi daha iyi fakat deri kullanmıyacaksanız plastik gold almanızı öneririm. Ben deri aldım düğünlerde takım elbiseyle havalı durur diye aldım. Türk garantili alın ithalat bulaşmayın. Adamın zevkine kalmış birşey hiç uğraşamam. Tabi bütceniz yetmiyorsa sağlam yerden bilindik yerden ithalat alabilirsiniz.
Verdiğin tüm bilgiler için canı gönülden teşekkür ediyorum hocam. İnan hayatımı kurtardın. Ayrıca şimdi araştırdım, her ne kadar dokunmatikte sıkıntı çıkartıyor denilse de Buff ekran koruyucu film de almaya karar verdim. Böylece telefon tanka dönüştü. Beni, yaşarsak 2020'ye kadar rahat rahat götürür artık
İthalatçı garantili alırsam, Verus Verge Case kılıf+Buff Ekran Filmi 110TL'ye geleceği için gözüm kapalı alırım. Ama diğer garantiye 1700TL verip birde bunları alırsam iphone parası vermiş olurum
Seri numarasının ilk üç hanesi 602
.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ediyorum hocam. Sanırım telefonu 1220TL'ye ithalat garantili aldın. Peki LG Türkiye garantisi olmayışının bir dezavantajını gördün mü? (Hoş, bunun için telefonun önce sorun verip adamlara gitmesi gerekiyor
) Zira misal sağlam bir arıza verse, garanti veren firma, LG Türkiye garantisinde ki gibi telefonu komple değiştirir mi? Aldığın satıcıyı paylaşır isen kendisi ile iletişime geçmek isterim zira sırf bu komple değişim avantajı yüzünden her ne kadar ithalatçı garantiden uzak durmaya çalışsam da zaten
SunSet arkadaşın bilgilendirmesi üzerine, kronik hiç bir sorun vermeyen 603 revizyonunu alacağım için 2 yıl içinde, benden kaynaklı (düşürme, çizilme, su vs) arızalar dışında, telefonun komple değiştirilmesini gerektirecek bir sorun çıkacağını zannetmiyorum. Bu yüzden sırf aradaki 300-400TL'lik farktan dolayı senin aldığın yerden alabilirim. Tabi o arkadaşın elinde 603 revizyon var ise