LG G4 mü, IPhone SE mi?

Ruter

Kilopat
Katılım
12 Mart 2016
Mesajlar
2.953
Makaleler
1
Çözümler
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba iki telefon arasında kararsız kaldım. Bütçem Max. 2000 TL. Sizce İphone SE mi LG G4 mü? Bir yanda kamerası süper telefon, diğer yanda performansta ilk sıralarda İphone Se. Sizce hangisi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone Se tavsiye ederim. Stabilite, performans, güncellik konusunda daha iyi. İlla kamera performansı istiyorsanız ithalatçı garantili lg g5 tavsiye ederim.
 
Bende İphone SE almak istiyorum ama ön kamera beni yarı yolda bırakır mı?

#Recep Baltaş
 
Bende İphone SE almak istiyorum ama ön kamera beni yarı yolda bırakır mı?

#Recep Baltaş
Açıkcası bu iki telefon arasında tercih yapman tamamen senin isteklerine bağlı.
Senin de belirttiğin gibi bir tarafta kamerası oldukça iyi olan bir model, diğer tarafta ise performans olarak G4'e kıyasla daha iyi bir model. Ekran boyutu ve hafıza senin için sorun değilse Iphone SE alabilirsin fakat ön kamera 5S'teki modelin aynısı, düşünmende fayda var.
 
Ön kamera çok önemli değil çok öz çekim yapmam. Ama performans çok önemli. İyi bir telefon alıp 5,6 yıl kullanmak istiyorum.
 
O zaman iPhone SE almanız daha iyi olur. Güncelleme tarafında da epey bir süre Apple desteği kesmiyor. 3-4 yıl güncelleme alacaktır.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı