LG G4 nasıldır?

G4 sorunu anlartının bozulması ve G5'in sorunu Ghost Screen idi. Diğer telefonların sorunlarını söyler misiniz? Biraz fazla ön yargılısınız gibi geldi.
G2 ekanında arka ışıklar dalgalanıyordu.
G3 kamerasında lazer sorunu vardı
G4 anakart ve lehim erimesi.
G5 ekran sorunu ve pil yuvasının zamanla tutmaması.
G6 aynı şekilde ekran sorunu.

5 senede bunlar, amiral gemisi cihazlarda çıkan sorunların bazıları. 1'inde çıkar, anlarım da, niye hepsinde çıkıyor?

G2, G3, G4, G5, G6; hepsinin ayrı ayrı sorunları var. Amiral gemisi cihazları çöpse, kusura bakmasın LG, çöptür.
LG sadece telefon üreten bir marka değil ki. "LG, telefon konusunda çöptür" deseniz yine anlarım ama... Onun dışında haklısınız. Kullandım, çöp cidden.

G4 ve G5'in sorunlarını duydum ama diğerlerinin böyle bir sorunu olduğunu bilmiyordum, ayrıca G2 LG'nin en çok sevilen telefonu diye biliyorum. Belki duymamamın sebebi diğer telefonların arızalarının G4 ve G5 kadar yaygın olmamasıdır.

Evet, telefonu 2 haftadır kullanıyorum. Siz yavaş dediniz diye almıyacaktım. O kadar hızlı ki. Ben Galaxy S3 mini kullanıyordum. Siz yavaş telefon görmemişsiniz!

ben kullanıyorum tam fiyat performans telefonu ama çok eski güncelleme gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…