LG G4 nasıldır?

G4 sorunu anlartının bozulması ve G5'in sorunu Ghost Screen idi. Diğer telefonların sorunlarını söyler misiniz? Biraz fazla ön yargılısınız gibi geldi.
G2 ekanında arka ışıklar dalgalanıyordu.
G3 kamerasında lazer sorunu vardı
G4 anakart ve lehim erimesi.
G5 ekran sorunu ve pil yuvasının zamanla tutmaması.
G6 aynı şekilde ekran sorunu.

5 senede bunlar, amiral gemisi cihazlarda çıkan sorunların bazıları. 1'inde çıkar, anlarım da, niye hepsinde çıkıyor?

G2 ekanında arka ışıklar dalgalanıyordu.
G3 kamerasında lazer sorunu vardı
G4 anakart ve lehim erimesi.
G5 ekran sorunu ve pil yuvasının zamanla tutmaması.
G6 aynı şekilde ekran sorunu.

5 senede bunlar, amiral gemisi cihazlarda çıkan sorunların bazıları. 1'inde çıkar, anlarım da, niye hepsinde çıkıyor?
G4 ve G5'in sorunlarını duydum ama diğerlerinin böyle bir sorunu olduğunu bilmiyordum, ayrıca G2 LG'nin en çok sevilen telefonu diye biliyorum. Belki duymamamın sebebi diğer telefonların arızalarının G4 ve G5 kadar yaygın olmamasıdır.

Evet, telefonu 2 haftadır kullanıyorum. Siz yavaş dediniz diye almıyacaktım. O kadar hızlı ki. Ben Galaxy S3 mini kullanıyordum. Siz yavaş telefon görmemişsiniz!😤

Bazıları bu H818P diyor. Bunun eksisi nedir? Oyun ve Arama konuşma tarz şeyler için kullanacağım. Beni 5 yıl götürür mü?
ben kullanıyorum tam fiyat performans telefonu ama çok eski güncelleme gelmiyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı