LG G4 Şarj Kullanımı

Beyler telefon kafayı mı yedi? Bilmem kaç saat diyor ama 5 - 10 dk bir %1 düşüyor. Telefon 1 hafta olmadı.%100 de iken 45dk sonra %99 düşüyor.
Capture+_2016-05-15-09-08-08.png

Sadece %100 de 45 dk sonra %99 düşüyor sonra sanki biraz hızlı tükeniyor. Ama sabahtan akşama kadar dayanıyor oda arada bakıyorum tele öyle dayanıyor. Sürekli nette falan takılınca 4 saat sürüyor sarjı. Bu her telefonda mı oluyor yoksa benim telefonda mı sıkıntı var ? Bir de sarj ömrünü uzatacak uygulamalar kullanmak mantıklı mı ?

Sıkıntı edecek bir durum yok. Yazılımdan kaynaklı böyle sorunlar çıkabiliyor ara sıra, her telefon da senin yaşadığın durum olmaz ama benim başıma gelen bir olay. Bende de G2 modeli var, %100'den %99'a geç düşüyor batarya. Batarya uygulamasını kullanma, Greenify uygulaması ile uygulamaları uyatabilirsin, işe yarayan bir program.

Arkadaşta S6 kullanıyor. O da sürekli şarja koyuyor telefonu. Ben onun kadar koymuyorum sarja. 1 hafta olmadı daha yeni Türk garantili aldım. Kamerasından başla ekranına kadar her şeyi güzel. Sürekli PC de oturan kişi olarak artık her şeyi telden yapıyorum. Yine yardımınız için sağ olun.

S6'nın batarya performansı G4'den daha iyi. G4 1 günü zar zor çıkaran bir telefon. Şarjı sana 1 gün yetiyorsa sorun yok. Telefon boştayken şarj kendi kendine azalıyor mu? S6 ve G4 batarya olarak iyi telefonlar değil.

S6'nın batarya performansı G4'den daha iyi. G4 1 günü zar zor çıkaran bir telefon. Şarjı sana 1 gün yetiyorsa sorun yok. Telefon boştayken şarj kendi kendine azalıyor mu? S6 ve G4 batarya olarak iyi telefonlar değil.
Kullanmadığım zaman akşama kadar bıraktım %94 %92 falana düştü yani kullanınca bitiyor. Tabi arada aradım birileri hiç dokumasam da o kadar da düşmüyor. Samsung reklamını iyi yapıyor hangi kanalı açarsam S7. :)

Telefonu güç tasarrufuna aldım şarj dayanıyor halen daha şarja takmadım. Boşuna tam performans alıyormuşuz ne zaman lazımsa kapatıyorum.

Oyun falan oynamıyorsan güç tasarruf modunu kullanabilirsin. Samsung konusuna gelirsek Samsung'un başarılı olmasının tek nedeni reklam değil. Samsung başarılı ürünler çıkarttığı için lider durumda. Eskiden arayüz sorunu vardı, bunu herkes biliyordu, S5 modeli çıktıktan itibaren arayüz sorunu kalmadı. Telefonu akşam şarjdan çıkarttıktan sonra sabah şarj yüzde kaç azalmış oluyor?

Bak benim yengemde Samsung bağımlısıydı telefonumu gördü LG aldı iyiki almışım Samsung kurtuldum dedi yav şaşırdım. Bir tane salata kullanıcı Samsung hariç gerisi çöp demiş o kadar güldüm ki... Çocuk deyip geçtim son 3 senedir LG oturdu. Samsung S serisi sevmiyorum ama bu Note serisine hastayım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı