LG G4 Şarjın Hızlı Bitme Sorunu

ogulcang4

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şarjım ciddi bir şekilde hızlı bitiyor ve daha önce hiç şarjda oynamadım. Ben şarjımı şoklamayı planlıyorum. Sizin önerileriniz neler?

Şöyle söyleyeyim sadece facebook ve instagram oyun oynamıyorum ve sadece facebook ve instagram kullanarak 10 dk da 5 şarjım gidiyor.
Normal bir durum. Kullandığım bir cihaz. Pil performansı olarak iyi bir cihaz değil.

Parlakligi dusur arka planin koyu renk yap mumkunse siyah. Arka planda calisan uygulamalar icin ram appi varsa sil onu. Gereksiz kullanmadigin uygulamalari da sil. Telefonu %15 %6 arasi sarj yap 99 olunca cikar. Hicbir zaman bataryani sonuna kadar bitirme ve sarjdayken oyun ve uygulama calistirma. Tabi bunlari yeni alacagin orj bataryada uygula :)

Parlakligi dusur arka planin koyu renk yap mumkunse siyah. Arka planda calisan uygulamalar icin ram appi varsa sil onu. Gereksiz kullanmadigin uygulamalari da sil. Telefonu %15 %6 arasi sarj yap 99 olunca cikar. Hicbir zaman bataryani sonuna kadar bitirme ve sarjdayken oyun ve uygulama calistirma. Tabi bunlari yeni alacagin orj bataryada uygula :)
Yorumun için teşekkürler fakat en önemli bilgiyi vermeyi unutmuşum. Son 1 haftadır şehir dışındayım ve şarjımı evde bıraktım yani yaklaşık 1 haftadır düşük amperli şarj makinesi kullanıyorum eskiden şarjım böyle değildi ve özellikle düşük amperli şarj makinesi kullanıyorum. Senca bataryamı öldürürmü?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı