En fazla 3 saat oyun oynamıyorumGün içerisinde cihazı nasıl kullanıyorsunuz?
Nasıl yani 3 saat oyun mu oynuyorsunuz telefonda doğru anlamış mıyım?En fazla 3 saat oyun oynamıyorum
kullanıyorum şunu yazarken bile 1 şarj gittiNasıl yani 3 saat oyun mu oynuyorsunuz telefonda doğru anlamış mıyım?
Şöyle söyleyeyim sadece facebook ve instagram oyun oynamıyorum ve sadece facebook ve instagram kullanarak 10 dk da 5 şarjım gidiyor.Biraz daha açıklayıcı bir şekilde yazabilir misin? Gün içerisinde hangi uygulama veya oyunu ne kadar süre kullanıyorsun?
Normal bir durum. Kullandığım bir cihaz. Pil performansı olarak iyi bir cihaz değil.Şöyle söyleyeyim sadece facebook ve instagram oyun oynamıyorum ve sadece facebook ve instagram kullanarak 10 dk da 5 şarjım gidiyor.
Yorumun için teşekkürler fakat en önemli bilgiyi vermeyi unutmuşum. Son 1 haftadır şehir dışındayım ve şarjımı evde bıraktım yani yaklaşık 1 haftadır düşük amperli şarj makinesi kullanıyorum eskiden şarjım böyle değildi ve özellikle düşük amperli şarj makinesi kullanıyorum. Senca bataryamı öldürürmü?Parlakligi dusur arka planin koyu renk yap mumkunse siyah. Arka planda calisan uygulamalar icin ram appi varsa sil onu. Gereksiz kullanmadigin uygulamalari da sil. Telefonu %15 %6 arasi sarj yap 99 olunca cikar. Hicbir zaman bataryani sonuna kadar bitirme ve sarjdayken oyun ve uygulama calistirma. Tabi bunlari yeni alacagin orj bataryada uygula![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.