LG G4 vs Xiaomi Mi 5

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Buyrun.

Adam çok fazla kuvvet uygulamadıysa bu telefon kraker gibi bir şeymiş :D.

Telefonuma böyle şeyler yapma niyetinde değilim, teşekkürler iyi forumlar.
Zaten bükülme testleri telefonunu ikiye kırmak isteyen ruh hastalarının ne kadar zorluk yaşayacağını göstermek için yapılmıyor.

Telefon hakkında binlerce yorum okudum önünde ve arkasında Gorilla Glass 4 var bildiğim kadarıyla ve böyle bir yorumu ilk kez sende gördüm. Kendin kullandın mı Xiaomi Mi 5'ı?

Ne zamandır kullanıyor?
Yaklaşık 7 aydır. Ben sadece kullananlardan yorum ilettim size. Yoksa karar sizin tabii ki.

Malesef ki dediğiniz doğru değil, ghosting yazılımsal bir sorun ve son seri de sorunun gittiğini doğrulayan birçok kullanıcı mevcut. :)
Aslında doğru diyon. 6.0 güncellemeden sonra sorunlar arttı. Halen daha bir güncelleme yayınlamadılar G4 telefona. İyileştirmeler yayınlasalar birde gri yerine mavi renk kullansalar ve şeffaf yapsalar hiç biri anlamayacak Ghost Screen sorununu LG kurnazlık yapmıyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı