LG G4'ü Note 4 ile değiştirmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadsşlar, iki telefon da an itibariyle elimde. Sağ olsun telefoncu arkadaş "Note 4'ü al 1-2 gün kullan öyle karar ver" dedi. Kendisi şidetle Note 4 öneriyor.
Ayrıca "1-2 ay kullan memnun kalmaz isen geri getir istediğin telefono geri götür" diyor.

Bende bu iki telefonu normal bir kullanıcı olarak karşılaştırıp öyle karar vereceğm.

En doğrusu. Dediğim gibi en azından içinde kalmaz Note 4. Ayrıca ben değiştirilebilecek bir fırsat sunduğunu düşünüyorum.

@brk35 an itibariyle benim telefon da 2.el'e giriyor, o nedenle sorun teşkil etmez bence.
Zaten telefon az ve oldukça temiz kullanılmış.
Fotolarını çektim ancak boyutlar yüksek olduğundan mobilden yükleyemiyorum, ama PC başına geçtiğimde paylaşacağım.

Şunu da belirteyim; telefonu (Note 4) elime alalı yaklaşık yarım saat oldu, kesinlikle bana daha kaliteli gibi geldi.
Tabi 1-2 de bench alıp karşılaştıracağım.

LG G4'ün kamerası güzel çekiyor ve oyunlarda daha güzel oynanıyor.

LG G4 kamera olarak biraz daha önde. Ancak tek Note 4'e göre iyi yanı o. Fakat Note 4'ün kamerası da çok yeterli ve tatmin edici üstelik çok geniş açılı özçekimler yapabiliyorsunuz. Oyun performansları ikisinin de birbirine çok yakın, en iyi oyun deneyimini yaşatıyor. Note 4'ün ekranı daha büyük olduğu için daha rahat ve keyifli oyun oynanırken, G4'den daha az ısınıyor. Isınsa bile size hissettirmiyor. Zaten bunun üstü yok ayrıca benchmark testlerinin bir çoğunda Note 4'ün geçtiğini söyleyebilirim yani G4'ün performans konusunda kesin bir üstünlüğü yok, ikisi de çok yakın. Bunlara artı olarak S Pen gibi kimi zaman işe yarayan bir durum var.

5,5 inch ve üzeri boyutlarda olan ekranlarda kalem şart. Kamera açısından G4 100 üzerinden 90 alırsa Note 4 de 85 alır. Pek bir fark yok. Note 4 daha iyi bencede.

Bana sorarsan LG G4'te kal. Samsung telefonlar beli bir süre sonra kasmaya ve donmaya başlıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…