LG G4'ü Note 4 ile değiştirmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Değiştirilir, ama gerek yok. Birinin elde tutuluşu, rahatlığı,konforu ve seri oluşu güzel; diğerinin kalemi, ekran büyüklüğü, canlı renkleri güzel. Ama ikiside harika cihazlar. Sadece zevke kalmış.

Samsung'da donma kasma yapıyor diyenler en son Galaxy Ace filan kullanmışlar herhalde. S4'den itibaren kasma/şişme diye birşey kalmadı en azından bana denk gelmedi. G4 güzel bir telefon ama Note 4 ile karşılaştırıldığı zaman ezer geçer bir yanı yok. Bu arada LG'nin arayüzü de okadar masum değil G3 kullananlar bilir.

Şimdi bende g4 olsa ben onu verip note 4 almam. Çünkü ekran konusunda g4 daha iyi. Kamera konusunda g4 çok daha iyi. Yazılım olarak lg samsung firmasından daha üstün. Şuan birisi en üst model ama diğeri eskimiş bir model. Şimdi kavisli ekran bence artıdır. Elde tutuşu daha iyi olan model g4 modeli. Ben olsam değiştirmezdim.

G4 ekran konusunda nasıl daha iyi? Renk canlılığı diyorsanız note 4 açık ara fark önde, netlik diyorsanız g4 önde. Neye göre daha iyi ?

G4 ekran konusunda nasıl daha iyi? Renk canlılığı diyorsanız note 4 açık ara fark önde, netlik diyorsanız g4 önde. Neye göre daha iyi ?
Daha doğru renk. Daha keskin ekran. Güneş altında daha iyi görünen ekran. Kullanıldıkça sararma yapmayan ekran. Rengin normal dışı canlılığı olması eksiktir. İnsanı kandırır yani bence artı değil bu note 4 için. Yani g4 ekran olarak toplamda bariz şekilde daha iyi. Yani yan yana konulunca çok rahat anlarsın.

Bu resim bile g4 modelinin iyi olduğunun net kanıtıdır.

Daha doğru renk adı altında canlılığı normalin altına çeken telefon G4. Yanlışınız var, biraz araştırırsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

Arkadaşlar, ben bu konuyu fikirlerinizi öğrenmek ve dikkate almak için açtım...
Görünen o ki sizler LG G4'le devam etmemden yanasınız. Ben de fikirlerinizi dikkate alarak mevcut telefonun daha güncel olduğunu göz önünde bulundurarak LG G4'te kalmaya Note 4'ü de geri iade etmeye karar verdim.

Bu onunla son bakışmam oldu:

Daha doğru renk adı altında canlılığı normalin altına çeken telefon G4. Yanlışınız var, biraz araştırırsanız ne demek istediğimi anlarsınız.
Aksine canlı renk adı altında renkleri patlatan ve sonradan da sararan ekranlara sahip olan Samsung. Sen gerçekçiliği Note 4 sınırına çekip G4'ü soluk zannediyorsun. Gerçekçilik G4'te mevcut, Note 4'ün ekranı daha parlatılmış, göz boyayan renklere sahip.

Bu G2 vs Note 4. %100 parlaklıkta, kapalı ortamda çekildi.

Bu da sararan Note 2 vs G2

İkisinin parlaklığı da %100

Aksine gerçekte eline g4 almış isen onun ekranın kalibrasyona sokulmuş olduğunu anlarsın. Bu çektiğin resmin sadece senin değil tüm her yerde güzel gözüktüğünden belli oluyor. Misal samsung ile kötü çektiğin bir resim kendi ekranında süper gözükür iken diğer tüm cihazlarda kötü olduğunu gösteriyor. Yani samsung renklerle oynayıp algıyı yanıltıyor. En geniş renk skalasına sahip ve doğal renk veren ekran g4 modelinde. Bu neymiş der isen DCI renk skalası ile karşılaşacaksın. Canlı demek abartı gerçek dışı değil. Doğru renk sunabiliyor ise oluyor. Yani misal DCI renk skalası sayesinde ekranda bir çok kırmızı renk tonu var. Bu farkı gözle görüyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…