LG G5 Evkur'da göründü

Bildiğiniz üzere LG G4'le akıllı telefon tasarımlarında kendi sınırlarını aşmıştı. G4'ün tasarımını ve teknik özellikllerini çok sevmiştik. Özellikle deri görünümlü arka kapaklar, şıklık ve tarz peşinde koşanları cezbetmişti. LG G5 teknik özellikler konusunda G4'ün üstüne çıktı. Biri 135 derece geniş açılı iki adet arka kamerası, 8 megapiksel ön kamerası gün ışığında bile rahatça izlenebilen parlak ekranı arttırılmış RAM vesaire vesaire. Özellikleri saymakla bitmiyor. G5 için tasarım olarak aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Yeni tasarımını beğenmedim. G4 konseptinin güzelliğini kaybetmiş. Sökülebilir batarya siteminin getirdiği aksesuar ekleyip telefonu geliştirebilme seçeneği kullanıcılar için iyi olsa da LG G5 için piyasada dolanan 2700 TL üzeri satış fiyatına değer mi? O kısmı için diyecek bir şeyim yok. O kadar yüksek fiyatı da tek seferde ödemek akıl karı değil açıkçası. Br şekilde LG G5'i taksitle satınalma yoluna gidilmesi en mantıklısı. Ben G4'ü olanların G5 almalarını tavsiye etmiyorum zira gereksiz masraf olur. Eğer bozulmadıysa G3'ten bile G5'e geçmeye gerek yok ama eğer ille de ben almak istiyorum idyorsanız evkur yakın bir zamanda LG G5'i satışa sunacağını sitesinde duyurdu LG G5 Akıllı Telefon Modelleri Fiyatı ve Özellikleri - Evkur
LG G5'in satış fiyatını belirtmemişler ama konu evkur olunca 3000TL sınırını zorlayacaklar gibi görünüyor
Renk olarak gümüş olanı daha hoş gibi duruyor www.evkur.com.tr/lg-g5-gumus-akilli-telefon.html

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı