LG G5 Şarjı Çok Hızlı Bitiyor

Narzhull

Kilopat
Daha fazla  
İyi günler.
Benim G5 telefonum var yalnız inanılmaz bir şarj harcama sıkıntım var. Format attım daha önceden batarya değiştirdim ama sorunum hâlâ devam ediyor. Bugün telefon tamiri için götürdüğümde hiçbir sıkıntı bulamadığını hatta değerlerini de kontrol ettiğini söyledi. Batarya şarj alışı normal ama harcama da inanılmaz hızlı. Sürekli kullanımda 20 dakika dayanmıyor. Sıkıntı neden olabilir, sorunu nasıl çözebilirim?

Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Teşekkür ederim.

Benim LG G5 de öyleydi, bataryasını değiştirdim çözüldü. Ancak topu topu 2800 mh batarya olduğu için düzgün bataryada bile çok dayanmıyor.

Benim LG G5 de öyleydi, bataryasını değiştirdim çözüldü. Ancak topu topu 2800 mh batarya olduğu için düzgün bataryada bile çok dayanmıyor.

Hocam ben de daha önce değiştirmiştim ama yine de sıkıntı değişmedi diye biliyorum. Eğer başka yapmam gereken bir şey varsa diye bu konuyu açtım

Benim ayrıca telefonun altında şarj girişinin olduğu yer bozulmuştu ve sürekli USB bildirimi gösterip beni sinir ediyordu. Bang Olufsen Hi-Fi modülünü alıp onla değiştirdim. Şarjı da olumlu etkilemişti. Sizin işinize yarar mı bilmiyorum ama. :D

Benim ayrıca telefonun altında şarj girişinin olduğu yer bozulmuştu ve sürekli USB bildirimi gösterip beni sinir ediyordu. Bang Olufsen Hi-Fi modülünü alıp onla değiştirdim. Şarjı da olumlu etkilemişti. Sizin işinize yarar mı bilmiyorum ama. :D

bunu nasıl yapabilirim ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı