LG G5 SE suya düştü

Hydro2K

Kilopat
Yer
Antalya
Evet arkadaşlar, cihazım suya düştü fakat üst kısmı düştü yani ahizenin olduğu taraf suya girdi ne yapmalıyım?
Bataryayı çıkarttım telefonun vidalarını açamıyorum. İnce yıldız tornavida gerekli kalın yıldız açmadı pirince yatırdım ne yapabilirim bilmiyorum.
Telefonu alalı daha yeni 1 yıl olmuşken böyle bir kaza oldu.

Evet arkadaşlar, cihazım suya düştü fakat üst kısmı düştü yani ahizenin olduğu taraf suya girdi ne yapmalıyım?
Bataryayı çıkarttım telefonun vidalarını açamıyorum. İnce yıldız tornavida gerekli kalın yıldız açmadı pirince yatırdım ne yapabilirim bilmiyorum.
Geçmiş Olsun.

Hocam maalesef herhangi bir IP sertifikası bulunmadığı için garanti almaz tek çare pirinç.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı