LG G5 vs iPhone 6 16 GB

tolga bulut

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar telefon alacağım, LG G5 mi iPhone 6 (16 GB) mı alayım karar veremiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla bende kutusu açılmamış G5 duruyor. Cesaret edemedim Ghost Screen çıkar diye, uğraşamam zaten LG servisiyle falan asla. iPhone 6s 16 GB ile aralarında 200 TL fark var diye biliyorum, iPhone 6 almak pek mantıklı değil gibi.

Valla bende kutusu açılmamış G5 duruyor. Cesaret edemedim Ghost Screen çıkar diye, uğraşamam zaten LG servisiyle falan asla. iPhone 6s 16 GB ile aralarında 200 TL fark var diye biliyorum, iPhone 6 almak pek mantıklı değil gibi.
Kardeşim herkese denk gelecek diye bir şey yok. Ben mesela G4 kullandım ne ghost screen nede öyle başkalarının bahsettiği aşırı ısınma gibi sorunlar yaşamadım. Özellikle LG' nin telefonlari çıktıktan bir süre sonra fiyatları çok uygun hale geliyor. Şuanda mesela S7 hala 2000TL'nin üzerindeyken LG G5 1700TL ye bulunabiliyor.

Kardeşim herkese denk gelecek diye bir şey yok. Ben mesela G4 kullandım ne ghost screen nede öyle başkalarının bahsettiği aşırı ısınma gibi sorunlar yaşamadım. Özellikle LG' nin telefonlari çıktıktan bir süre sonra fiyatları çok uygun hale geliyor. Şuanda mesela S7 hala 2000TL'nin üzerindeyken LG G5 1700TL ye bulunabiliyor.
Bende satıp, üzerine az birşey ekleyip S7 alayım diyordum. Fakat çok kararsızım, sorun yaşayan kullanıcıların sayısı gerçekten az değil.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı