LG G6 alınır mı?

Bütçe
1k
Amiral gemisi bir cihazın giriş seviyesi bir cihazla kullanıcı deneyimi aynı değil. Senin bu sorunları yaşaman G6 modelinde de böyle olacağı manasına gelmiyor. Elindeki telefon kötü bir model.

Şahsi olarak G6 kullanmıyorum G6 kullanan arkadaşlarım var onlardan da aldığım sorunları ve şikayetler üzerine kendi şikayetlerimi ve iyi yanlarını yazdım. LG akıllı telefon üretimini bıraktı artık destek vermeyecek başka marka, model bakmanızı tavsiye ederim. G4C 2015 model bir telefon 2022 de vasat olabilmesi normaldir. G6 2017 çıkışlı telefon şuan almanın mantıklı olacağını düşünmüyorum.

G4C 2015 model bir telefon 2022 de vasat olabilmesi normaldir. G6 2017 çıkışlı telefon şuan almanın mantıklı olacağını düşünmüyorum.
Çıktığı dönemde de vasattı. Bu fiyatta sıfır cihaz alamaz. Ya ikinci el eski amiral gemisi modellere yönelecek ya da telefon almayacak olay bu. G6 bu fiyata iyi bir ürün.

Şahsi olarak G6 kullanmıyorum G6 kullanan arkadaşlarım var onlardan da aldığım sorunları ve şikayetler üzerine kendi şikayetlerimi ve iyi yanlarını yazdım. LG akıllı telefon üretimini bıraktı artık destek vermeyecek başka marka, model bakmanızı tavsiye ederim.
Piyasadan çekildiğinden haberdarım. Bu önemli değil. Arkadaşların yaşadığı sorunlar herkeste görülecek diye bir kayde yok. G6 önceki seriler gibi sorunlu değil.

Çıktığı dönemde de vasattı. Bu fiyatta sıfır cihaz alamaz. Ya ikinci el eski amiral gemisi modellere yönelecek ya da telefon almayacak olay bu. G6 bu fiyata iyi bir ürün.

Piyasadan çekildiğinden haberdarım. Bu önemli değil. Arkadaşların yaşadığı sorunlar herkeste görülecek diye bir kayde yok. G6 önceki seriler gibi sorunlu değil.

2017 de 600 TL'ye almıştım 2.el g4C takır takır çalışıyordu bir problemi yoktu. 2 sene içinde problemler oluşmaya başladı. Arkadaş g6'yı alıp ömürlük kullanamaz değil mi? Zaten telefon güncelleme almıyor.

@Stack Güncelleme almaması sorun değil. ROM atabilir. Güncelleme almadı diye telefon kullanılamaz olmuyor. G4C modelini G6 ile bir tutmanın bir anlamı yok. SD 410 ile SD 821 arasında dağlar kadar fark var. Giriş seviyesi bir telefonun performansını üst seviye bir cihazla aynı kefeye koyamazsınız. Deneyimler çok çok farklı.

Bu telefona ROM atamaz hocam, LG Devolopers kapandı...
Bunu göz önünde bulunudurun, zaten stok yazılımı stabil, kamera 1000 TL için güzel, ekranı harika. Kendim uzun bir süre deneyim etmiştim.

Ben de yaklaşık 5 ay civarı kullandım. 1000 TL'ye alınabilir bir model.
Artık benim şansıma mıdır nedir hafif ghost oluşumu başlamıştı ekranda. Sonra cihazı değiştirdim.

G3 beat, G5 kullandım şu an G7 kullanıyorum. Ben olsam 1000TL verirdim G6 için.

Telefon performans olarak kötü. Fakat sağlam mı sağlam hala LG g4C kullanıyorum üstünden tiguan geçti fakat hala çalışıyor.

Hocam sizdeki mini model sayılıyor galiba, hiç alakaları yok performans olarak. 2014 civarlarında "aynısının küçüğü, ekran boyu hariç hiçbir fark yok" cümlesi ile *dolandırılarak* G3 beat almıştım. Çok uzun süre dayandı gerçi ancak hayal kırıklığım sebebiyle severek kullanamadım. :/

//G3 beat uzun süre yedek telefon olarak kaldı, 6. veya 7.yılında ya ekranı gitmişti ya şarj almıyordu hatırlamıyorum. G5 taş gibiydi (anakart yanmasından değişim yapılmıştı xd) onu nereden baksan bir 3 yıl kullandım, sonra telefon cebimdeyken suya düştüm. G7 şu anlık taş gibi çalışıyor.)

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı