LG g6'dan iPhone SE 2'ye geçilir mi?

• Konuyu başlatan Axii
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 1.092
Bütçe
5000
Selam, artık telefonum biraz yavaşlamaya başladı gibi, Snapdragon 821 var içinde sonuçta. Her neyse iPhone SE 2 almayı düşünüyorum telefon olarak sizce alınır mı? Ek olarak son çıkan Android telefon tasarımlarını genel olarak pek beğenmiyorum, (damla çentikli, delikli vs.) Xiaomi, Huawei gibi markaların arayüzünüde sevmiyorum ek olarak. Sizce alınır mı 4.799₺ gibi bir fiyata gelecek, ilk Apple ürünüm olacak. Ek olarak g6'yı 1100₺ gibi bir fiyata satacağım, sadece 1 kere ekranı değişti.

Ben de G6 kullanıyorum. Yenisini almayı düşünüyorum fakat 4799 ₺ gibi bir fiyata iPhone SE 2 almak yerine daha uygun bir bütçeye daha güzel ve kaliteli bir sürü telefon var. Xiaomi veya Huawei pek sevmiyor olabilirsin ama uzun süre kullanabileceğin telefonlardır.

Tabii yeniler. Ben kendi düşüncemi aktardım. Ha benim de değiştirecek param olsa amiral ge misine geçerim. Şu anlık öyle lüksüm yok ve bakıyorum giriş seviye telefonlar benim telefon özellikte kamerası falan olsun yani ne kadar pahalanmış diyorum. 2000'e amiral gemisi alırdık vay bee.

Katılıyorum.
2 bin TL'lere amiral gemisi telefon aldığımı bilirim fakakt o günler eskide kaldı diyebilirim.

Batarya olarak SE 2 de sorunlar olduğunu söyleyenler bulunuyor.
Fakat sizin kullanımınıza göre de değişir tabii ki.
Eğer telefonla tüm gün takılıyorsanız ve sürekli oyunlar oynuyorsanız size SE 2'nin bataryasının yeteceğini söyleyemem.
O bütçede Android telefonları da tercih edebilirsiniz.

Telefonla oyun oynamıyorum. Ek olarak g6'yı 2000₺ ye almıştım 2018 Haziran ayında.

Hocam performans ve kamera açısından kesinlikle sizi üzmeyecek bir telefon.
Ben pil problemi yaşamadım şu ana kadar ama kesinlikle az gidiyor diğer android cihazlara kıyasla.
Tercihi sizin yapmanız lazım. Şahsen ben çok mutluyum cihazla. Ufak bir telefon istiyordum ve bana ilaç oldu resmen. Bütçe varsa 11 önerebilirim. Diğer iphonelarla aralarında ciddi biçimde pil-kamera-performans farkı var çünkü. Daha detaylı bilgi istersen açıklayabilirim.

Hocam performans ve kamera açısından kesinlikle sizi üzmeyecek bir telefon.
Ben pil problemi yaşamadım şu ana kadar ama kesinlikle az gidiyor diğer Android cihazlara kıyasla.
Tercihi sizin yapmanız lazım. Şahsen ben çok mutluyum cihazla. Ufak bir telefon istiyordum ve bana ilaç oldu resmen. Bütçe varsa 11 önerebilirim. Diğer IPhone'larla aralarında ciddi biçimde pil-kamera-performans farkı var çünkü. Daha detaylı bilgi istersen açıklayabilirim.

Açıklarsanız sevinirim, XR de düşündüm fakat gereksiz geldi bana. Ne gibi farkları var bilmiyorum. Artık son 2 yıldır falan fazla telefon haberlerini takip edemiyorum.

Açıklarsanız sevinirim, XR de düşündüm fakat gereksiz geldi bana. Ne gibi farkları var bilmiyorum. Artık son 2 yıldır falan fazla telefon haberlerini takip edemiyorum.

Hocam öncelikle (Uzun yıllar her türlü teknolojik aleti kullanmış biri olarak) eğer aldığınız cihaz bozulucak mı hata çıkaracak mı diye düşünüyorsanız, bu düşünce sizi rahatsız ediyorsa teknik destek ve stabilite kounusunda Apple'dan daha iyi bir firma görmedim.
Ben genelde en çok kamera için kullanıyorum telefonumu ve gayet mutluyum. XR'dan ne farkı var derseniz A12 bionic chipset ve daha eski bir neural Engine kulallanıyor XR. Performans bakımından "SE2020" 11 modelleriyle yarışıyor çözünürlükten dolayı. Cihazın içindeki çoğu malzeme daha güncel. Ayrıca servis noktasında SE2020 ücretleri diğer modellere göre çok daha ucuz.
Ayrıca fiyat olarak sıfır fiyatı da XR'dan çok daha ucuz. O fiyata 128 GB bir model alabilirseniz uzun yıllar sıkıntı çekmeden kullanabileceğinizi düşünüyorum. Ama sizin için büyük ekran-pil ömrü daha önemli kısımda yer alıyorsa kesinlikle tavsiye etmem. Çok pişman olursunuz.
Ekstra sormak istediğiniz bir şey varsa tekrar yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı