LG G7 Alınır mı?

NFurkan

Hectopat
Makaleler
1
Yer
TARDIS Main Console Room
Daha fazla  
Merhaba, baktım ki G7 denen bir telefon var. Fiyatı uygun, sesi, performansı iyi. Kamerası beni tatmin eder. Ayrıca denkleri 3700'den başlarken bu telefon 3000 TL. Bootloop veya ghost sıkıntısı da yok. Ben bunu almalı mıyım, yoksa bunun gibi daha iyileri var mı?

Şuan LG'nin durumu nasıl bilmiyorum ama eskiden kronik sıkıntıları vardı telefonların, ben tercih etmem açıkçası bu korkumdan dolayı. Düzeltmiş olsalar bile gene de beni tatmin etmiyor.

Şuan LG'nin durumu nasıl bilmiyorum ama eskiden kronik sıkıntıları vardı telefonların, ben tercih etmem açıkçası bu korkumdan dolayı. Düzeltmiş olsalar bile gene de beni tatmin etmiyor.
Telefon benim güvenim kazandı, forumları araştırdım ama bir tane bile bootloop tarzı şikayet yok. Tabii XDA'daki hariç.
A70 hayvan gibi affedersin. 7 inç. P30 lite ise işlemcisinin kötü olmasına rağmen pahalı bence.

Her telde olabilir ghost screen ama önemli olan kronik olmaması. Diğer 3000 TL bandındaki telefonlara göre donanımı daha üst seviye cihazdır, eminseniz kronik bir sıkıntısı olmadığına alabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her telde olabilir ghost screen ama önemli olan kronik olmaması.Diğer 3000 TL bandındaki telefonlara göre donanımı daha üst seviye cihazdır,eminseniz kronik bir sıkıntısı olmadığına alabilirsiniz.
DH'de 170 sayfalık bir konu var, daha şikayet göremedim 30. Sayfada. Zaten şu ana kadar bir tane şikayet çıktı, o da T-Mobile'ın hatalı güncellemesi sebebiyle.

Siz yapmışsınız araştırmanızı gibi duruyor. Sizin kararınız artık, sorun görmediyseniz alabilirsiniz herhalde.
Teşekkürler, ben eğer alırsam incelememi buraya yazarım, almak isteyenler de bana bakarak karar verebilir. Ayrıca bu telefonu kullanan arkadaş var mı? Varsa tecrübeleri nasıl?

Benim fikrimi sorarsan. Kesinlikle çok başarılı bir telefon. Rakiplerine göre daha iyi işlemciye, vb. özelliklere sahip. Ghost screen vb. sorunlar'da, çok nadir diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…