LG G7 Alınır mı?

A70'in SAR değerli çok yüksek göründü gözüme. Xiaomi'nin telefonlarına bakıp bunu alsam acaba kanser olur muyum diye düşünürken A70'in SAR değerlerinin Xiaomi'yi (Ben Mi Mix 2'ye göre karşılaştırdım.) üçe katladığını gördüm. Hem de baş değerlerinde. Ben tercih etmem açıkçası sonra erken yaşta ölmek istemiyorum.

A70 felan demeyin gidin Antutu V7'de testi görün buraya gelin ve kronik hata felan demeyin o artık G3-G4'te kaldı G7 al kesinlikle.
Aynı şekilde kamera içinde.

LG G7 daha doğal fotoğraflar çekiyor yanii kamerası daha iyi gidipte renkleri daha yapay yapıp gerçekten uzaklaştıran kameralı insanlar neden sever anlamıyorum.

Arkadaşınız Avrupa'da T-Mobile kullanıyor herhalde. Bu sorun TAMAMEN hatalı güncelleme nedeniyle yaşanıyor. Türkiye'de bu sorun yok.
Bu sorun yazılımsal değil. İşlemci pinlerinin ısınma sonucu yerinden çıkmasıdır. Her modelinde bu sefer kronik sorunları halloldu diye çıkıyor ama sonuç hep hüsran. G7'yi boşver. İkinci eli de yok.

Bu sorun yazılımsal değil. İşlemci pinlerinin ısınma sonucu yerinden çıkmasıdır. Her modelinde bu sefer kronik sorunları halloldu diye çıkıyor ama sonuç hep hüsran. G7'yi boşver. İkinci eli de yok.
Bu sorunu kaç kere gördün? Ben cevap vereyim: Bir. Webtekno'nun tamamen yanlış yansıttığı haberlerden biri. Asıl yerlerde ne olduğu yazıyor. Neden kaynaklı olduğu da yazıyor. Ve bootloop iki nedenle olur: donanımsal ve yazılımsal.

Yabancı sitelerde ve Youtube'ta çokça bilgi mevcut. G7 bootloop yazmak yeterli. Lg telefonlar güzel, dolu dolu fakat şu sıkıntılar olmasa keşke.
Farkındaysan bootloop ile ilgili sıkıntılar 4-6 aralık arasında olmuş. Bu telefon şu ana kadar bir adet bootloop yaşadı, o da Türkiye'yi vurmadı.
An itibari ile V30 Plus aldım. Son zamanlarda bir anda artan fiyat nedeniyle G7 alamadım. İncelemesini 2 hafta içerisinde yazarım. Linkini yollarım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı