NFurkan Hectopat Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 983 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer TARDIS Main Console Room Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2019 #41 Eawen dedi: Çok iyi cihaz güle güle kullanın. Tek eksiği bataryası biraz daha büyük olabilirdi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, ama G7 almadım, V30 aldım.
Eawen dedi: Çok iyi cihaz güle güle kullanın. Tek eksiği bataryası biraz daha büyük olabilirdi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, ama G7 almadım, V30 aldım.
Eawen Centipat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2019 #42 NFurkan dedi: Teşekkürler, ama G7 almadım, V30 aldım. Genişletmek için tıkla... Atlamışım o mesajı Ben de batarya yüzünden v30'a geçiş yapmıştım. Bunun da eksiği ön kamerası.
NFurkan dedi: Teşekkürler, ama G7 almadım, V30 aldım. Genişletmek için tıkla... Atlamışım o mesajı Ben de batarya yüzünden v30'a geçiş yapmıştım. Bunun da eksiği ön kamerası.
NFurkan Hectopat Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 983 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer TARDIS Main Console Room Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2019 #43 Eawen dedi: Atlamışım o mesajı Ben de batarya yüzünden v30'a geçiş yapmıştım. Bunun da eksiği ön kamerası. Genişletmek için tıkla... O da GCam ile halloluyor. Daha iyi çekiyor.
Eawen dedi: Atlamışım o mesajı Ben de batarya yüzünden v30'a geçiş yapmıştım. Bunun da eksiği ön kamerası. Genişletmek için tıkla... O da GCam ile halloluyor. Daha iyi çekiyor.
Eawen Centipat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2019 #44 NFurkan dedi: O da GCam ile halloluyor. Daha iyi çekiyor. Genişletmek için tıkla... Gcam de bir yere kadar getirebiliyor, bu segmentte olan bir telefonun daha iyi bir kameraya sahip olması gerekirdi.
NFurkan dedi: O da GCam ile halloluyor. Daha iyi çekiyor. Genişletmek için tıkla... Gcam de bir yere kadar getirebiliyor, bu segmentte olan bir telefonun daha iyi bir kameraya sahip olması gerekirdi.
NFurkan Hectopat Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 983 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer TARDIS Main Console Room Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2019 #45 Eawen dedi: Gcam de bir yere kadar getirebiliyor, bu segmentte olan bir telefonun daha iyi bir kameraya sahip olması gerekirdi. Genişletmek için tıkla... Bence tam benlik, selfie sevmeyenler için. Selfie çekilmeyi seviyorsan yanlış telefonu aldın diyebilirim.
Eawen dedi: Gcam de bir yere kadar getirebiliyor, bu segmentte olan bir telefonun daha iyi bir kameraya sahip olması gerekirdi. Genişletmek için tıkla... Bence tam benlik, selfie sevmeyenler için. Selfie çekilmeyi seviyorsan yanlış telefonu aldın diyebilirim.
Eawen Centipat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2019 #46 NFurkan dedi: Bence tam benlik, selfie sevmeyenler için. Selfie çekilmeyi seviyorsan yanlış telefonu aldın diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Kamerayla işim olmuyor, galerimde duvar kağıdı hariç fotoğraf yok. Telefonlardan da anlayan biriyim, ezbere almıyorum. Tekrardan, güle güle kullanın.
NFurkan dedi: Bence tam benlik, selfie sevmeyenler için. Selfie çekilmeyi seviyorsan yanlış telefonu aldın diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Kamerayla işim olmuyor, galerimde duvar kağıdı hariç fotoğraf yok. Telefonlardan da anlayan biriyim, ezbere almıyorum. Tekrardan, güle güle kullanın.
crosmeny Decapat Katılım 18 Mayıs 2019 Mesajlar 352 Çözümler 1 4 Eylül 2019 #47 Arayüz gayet güzel arkadaş kötü demişte en detaylı kolay erişime sahip güzel bir arayüz.
Cagatay38 Kilopat Katılım 4 Ağustos 2015 Mesajlar 174 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2019 #48 NFurkan dedi: Aldım bile, ve senin o onca telefon markasından daha iyi yapmışlar, fiyatı da daha ucuz. Genişletmek için tıkla... Bana hayırlı olsun demek düşer. Umarım elinde kalmaz.
NFurkan dedi: Aldım bile, ve senin o onca telefon markasından daha iyi yapmışlar, fiyatı da daha ucuz. Genişletmek için tıkla... Bana hayırlı olsun demek düşer. Umarım elinde kalmaz.
C canxx Kilopat Katılım 19 Şubat 2019 Mesajlar 670 Çözümler 3 7 Eylül 2019 #49 NFurkan dedi: DH'de 170 sayfalık bir konu var, daha şikayet göremedim 30. Sayfada. Zaten şu ana kadar bir tane şikayet çıktı, o da T-Mobile'ın hatalı güncellemesi sebebiyle. Genişletmek için tıkla... Lg g5 kullanıcısıyım 4 sene olacak batarya ve hayalet ekran sıkıntısı dışında iyi bir telefon.
NFurkan dedi: DH'de 170 sayfalık bir konu var, daha şikayet göremedim 30. Sayfada. Zaten şu ana kadar bir tane şikayet çıktı, o da T-Mobile'ın hatalı güncellemesi sebebiyle. Genişletmek için tıkla... Lg g5 kullanıcısıyım 4 sene olacak batarya ve hayalet ekran sıkıntısı dışında iyi bir telefon.
NFurkan Hectopat Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 983 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer TARDIS Main Console Room Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2019 #50 canxx dedi: Lg g5 kullanıcısıyım 4 sene olacak batarya ve hayalet ekran sıkıntısı dışında iyi bir telefon. Genişletmek için tıkla... G5'te vardı onlar, G6 sonrasında bittiğini söylüyorlar. Cagatay38 dedi: Bana hayırlı olsun demek düşer. Umarım elinde kalmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, kalacağını pek sanmıyorum.
canxx dedi: Lg g5 kullanıcısıyım 4 sene olacak batarya ve hayalet ekran sıkıntısı dışında iyi bir telefon. Genişletmek için tıkla... G5'te vardı onlar, G6 sonrasında bittiğini söylüyorlar. Cagatay38 dedi: Bana hayırlı olsun demek düşer. Umarım elinde kalmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, kalacağını pek sanmıyorum.