LG G7 mi, Xiaomi Mi 9 SE mi?

Batuhan Deveci

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bu 2 telefon arasında kaldım. Normalde özellik bakımından LG'yi iyi bulsam da Mi 9 SE'de dikkatimi çekti. Ayrıca G7'yi almak için bir müddet daha beklemem gerek. Sizce bir süre daha bekleyip G7 mi alayım yoksa Mi 9 SE mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mi 9T modelini de gördüm. Hoşuma gitti gibi ama ön kamerasının üstten çıkma olayını hiç beğenemedim bu yüzden es geçtim.

- Batarya performansı nasıl? 1 günü rahat çıkarıyor mu?
- Kamerası nasıl?
- Arayüzde kasma, donma vs. oluyor mu?

- Batarya performansı nasıl? 1 günü rahat çıkarıyor mu?
Benim kullanımıma göre batarya rahat bir günü çıkarıyor. Fazla oyun oynamıyorum, telefon evdeyken sürekli WiFi ve %50 civarlarında parlaklık açık oluyor. Gün içerisinde dışarıya çıkarsam mobil veri ve %100 parlaklık açık oluyor. Birkaç gündür kafa topu oyununu oynuyorum ona rağmen bana 5.30 saat ekran süresi veriyor. Belirtmek isterim şarj %20 iken 5.30 saat ekran süresi veriyor, ben ardından şarja takıyorum fakat siz %10'lara kadar tüketirseniz 6 saati bulacaktır ekran süresi.
- Kamerası nasıl?
Pek manzarası olan bir yerde oturmuyorum o yüzden fazla detaylı resimler çekemiyorum fakat gece modunu çok beğendim. Xiaomi grubunda yer alıyorum ve herkes kamerasını övüyor.
- Arayüzde kasma, donma vs. oluyor mu?
6 GB bellek var, şuana kadar herhangi bir kasma veya donma yaşamadım.

Ben de alırken Mi 9 SE ve Mi 9T arasında kalmıştım. Şunu söyleyeyim, Mi 9T işlemci ve batarya bakımından daha iyi fakat ben tasarımını bir türlü beğenemedim. Mi 9 SE tasarımı, boyutu benim daha çok hoşuma gitti hele arka tarafını çok beğendim o yüzden tercihimi bu yönde kullandım. Dediğim gibi işlemci ve batarya kısmında Mi 9T daha önde.

Ben de alırken Mi 9 SE ve Mi 9T arasında kalmıştım. Şunu söyleyeyim, Mi 9T işlemci ve batarya bakımından daha iyi fakat ben tasarımını bir türlü beğenemedim. Mi 9 SE tasarımı, boyutu benim daha çok hoşuma gitti hele arka tarafını çok beğendim o yüzden tercihimi bu yönde kullandım. Dediğim gibi işlemci ve batarya kısmında Mi 9T daha önde.
Evet ama fiyat farkı daha fazla olsaydı daha iyi olurdu 😒

Kardeş sen g2 g3 g4 kronik sorunlarını, tutmayan g5'i hiç bilmiyorsun galiba, LG Samsung (note serisi hariç) Sony Asus casper Vestel Gm bunlardan uzak durman gerektiğini bilinçli tüketici olarak bilmen lazım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı