Kingroot iRoot Kingoroot kinguser apkları denedim olmadı pcden denedim olmadı daha önce root attım iphone jailbreak attım ama lg kadar zorunu görmedim

Arkadaşlar denemeyin bu yöntemi, hangi modeller için geçerli olduğu için belli değil. Bir çözüm de bulamadım brick olursa telefonunuz telefoncuya vermek zorunda kalırsınız.

Deneyipte başaran olduysa bende denemek istiyorum. LG K10 430TR var bende.

merhaba arkadaşlar, imajı yükledikten sonra "waiting for RAM Dump" diye bir yazı çıkıyor, bu bir hata göstergesi mi acaba, yoksa beklemek mi gerekir? zira 10 dakikadır bekliyorum.

10.adımda takılı kaldım fastboot boot twrp3_k430-berkantkz.img
bu komutu yazdıktan sonra No such file or directory yani Böyle bir dosya ya da dizin yok diyor ne yapmalıyım her deneyişimde telefonu resetliyor yeniden kurmak zorunda kalıyorum

Merhaba arkadaşlar, imajı yükledikten sonra "waiting for RAM Dump" diye bir yazı çıkıyor, bu bir hata göstergesi mi acaba, yoksa beklemek mi gerekir? Zira 10 dakikadır bekliyorum.

10.adımda takılı kaldım fastboot boot TWRP3_k430-berkantkz. İmg
Bu komutu yazdıktan sonra No such file or directory yani Böyle bir dosya ya da dizin yok diyor ne yapmalıyım her deneyişimde telefonu resetliyor yeniden kurmak zorunda kalıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…