Süleyman Akbulut
Hectopat
Daha fazla
Merhaba LG L Fino telefonum var ekranı kırılmıştı o zaman çalışma konusunda sıkıntısı yoktu birkaç ay sonra ekran sipariş ettim gittigidiyordan monte ettim lakin şimdi bu aşağıdaki
hatayı alıyorum, açılmıyor telefon. LG logosundan sonra bunun yazdıgı mor arka planlı bir kısma atıyor beni galiba bu durumda flash falan atılıyor lakin genelde G3 için bu konu işlenmiş
ve Türkçe kaynak yok neredeyse bu konuyla ilgili. Nasıl çözerim ve zamanında mini USB soketi bozulmuştu elektrik almıyordu onu telefon tamircisine 40 liraya yaptırdım ama veri aktarımı gitti
telefon ile PC baglantı yapılamaz oldu. SD kartım var ne yapabilirim? Telefon tamircisine vermeye korkuyorum çünkü bu adamlar çok güvenilmez oluyor (bu çevredekiler yani).
Lütfen yardım edin ekranı almak için zaten yeterince ısrar ettim şimdi çalışmıyor diyemem babama lütfen yardım edin.
Hata :
DBI apps watchdog reset!
DemiGod chash handler : DBI apps watchdogs reset!
Ram dump mode.
option : SD Card ram dump mode
Push below files to sdcard before test.
rdcookie.txt, rtcookie.txt
Please do follow action.
1) RAM dump Mode. Please Connect USB
2) Get the ram dump image using QPST configuration.
3) If sdcard ram dump enabled just wait for reboot.
4) Collect ramdump files from your pc or sdcard
5) Send e-mail to W5-Global@lge.com.
hatayı alıyorum, açılmıyor telefon. LG logosundan sonra bunun yazdıgı mor arka planlı bir kısma atıyor beni galiba bu durumda flash falan atılıyor lakin genelde G3 için bu konu işlenmiş
ve Türkçe kaynak yok neredeyse bu konuyla ilgili. Nasıl çözerim ve zamanında mini USB soketi bozulmuştu elektrik almıyordu onu telefon tamircisine 40 liraya yaptırdım ama veri aktarımı gitti
telefon ile PC baglantı yapılamaz oldu. SD kartım var ne yapabilirim? Telefon tamircisine vermeye korkuyorum çünkü bu adamlar çok güvenilmez oluyor (bu çevredekiler yani).
Lütfen yardım edin ekranı almak için zaten yeterince ısrar ettim şimdi çalışmıyor diyemem babama lütfen yardım edin.
Hata :
DBI apps watchdog reset!
DemiGod chash handler : DBI apps watchdogs reset!
Ram dump mode.
option : SD Card ram dump mode
Push below files to sdcard before test.
rdcookie.txt, rtcookie.txt
Please do follow action.
1) RAM dump Mode. Please Connect USB
2) Get the ram dump image using QPST configuration.
3) If sdcard ram dump enabled just wait for reboot.
4) Collect ramdump files from your pc or sdcard
5) Send e-mail to W5-Global@lge.com.