LG L5 Clash Of Clans Kapanıyor

Oyunu TAMAMEN silip, tekrar yüklemeyip, tekrar dene ? Eğer yine aynı şey oluyorsa başka bir yol buluruz :)
 
Gitmez. Google+ ile giriş yaptın mı? Eğer giriş yaptıysan oyun oraya kaydediliyor.
 
O kadar öyle mi? Peki giriş yaptığını falan hatırlamıyor musun? Giriş yaptığına ve giriş yaptığın hesabın e-postasını ve şifresini bildiğine eminsen sil direk.

Bir de ne zamandır böyle atıyor?
 
Anladım. Eğer eminseniz giriş yaptığınıza silin tekrar yükleyin oyunu. Bazen böyle sürekli atıyor ama giriyor kendiliğinden sonra. İnternetiniz hızlı mı yavaş mı peki?

Bir de evinizde başka bir android telefon var ise ordan deneyin. Eğer hesabınızla başka bir android telefonuna giriş yaparsanız ve sorunsuz oynayabilirseniz sorunun hesapta olmadığını, telefonunuzda olduğunu garantilemiş oluruz. Bazen hile vs. gibi şeyler yüzünden de girmiyor diye biliyorum.

3-4 gün önce ne oldu da böyle oldu peki? Güncelleme falan mı yaptın? Hatırlıyor musun?
 
İşte eğer oyundayken Google+'tan giriş yaptığınıza EMİNSENİZ eğer gitmez. Çünkü oyun oraya kaydediliyor. EMİNSENİZ silin, tekrar yükleyin. Ama dediğim gibi, EMİNSENİZ. Sonra köyünüz giderse bana bir şey demeyin :)

Daha önceleri olmuyordu değil mi? Sadece 4-5 gündür böyle?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı