Az önce mark antalya teknosa şubesine gittim. Oradaki çalışanlar benimle ilgilenmedi. Telefonumu iade veya değiştirmek istediğimi belirttim de bana bunun mümkün olmadığını söyledi. Ben de bir başka teknosa şubesi olan migros teknosa şubesine gittim. Oradaki görevli sağolsun bana çok yardımcı oldu. Ancak telefona sim kartı takılı olduğu için değişim yapamayacaklarını belirtti. Ve bize ürünü satın aldığınız yere gidip oradaki yöneticilerden herhangi biriyle konuşmamızın bizim için daha iyi olacağını söyledi. Bize telefonlara sim kartı takar takmaz iade hakkımızın kaybolduğunu söyledi. Ben de bunun bize belirtilmediğini ve üstüne üstlük sim kartını kendileri eski telefonumdan alıp taktıklarını belirttim.
Ben de şöyle bir karara vardım. Yarın bir başka teknosa şubesi olan özdilek teknosa şubesine gideceğim. Ve telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm sim kartını takmadım hiçbir ayar yapılmış durumda. Böyle olursa telefonun değişebileceğini sanıyorum çünkü bana migros teknosa şubesindeki çalışan böyle demişti.
Bunun dışında sizin önerebileceğiniz başka bir yol var mı ?
Ben de şöyle bir karara vardım. Yarın bir başka teknosa şubesi olan özdilek teknosa şubesine gideceğim. Ve telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm sim kartını takmadım hiçbir ayar yapılmış durumda. Böyle olursa telefonun değişebileceğini sanıyorum çünkü bana migros teknosa şubesindeki çalışan böyle demişti.
Bunun dışında sizin önerebileceğiniz başka bir yol var mı ?