Fix3d
Megapat
Merhaba arkadaşlar. LG L70 D320TR model telefonum DBI Fatal Error vermeye başladı ve telefonda sadece pembe hata ekranı açılmaya başladı. İnternetten biraz araştırma sonucu sorunun yazılımsal olduğunu öğrendim. Yeni ROM atmayı denedim. Telefonu bilgisayara takınca bir sürü Disk A, B, C şeklinde diskler açılmaya başladı. Bir çok yöntemi denedim. Sonra aklıma bu diskleri Windows un biçimlendiricisiyle biçimlendirmek geldi. Diskler zaten çalışmıyordu. Hepsi bir kaç kilobayt veya megabayt boyutundaydı. 1 disk yazma korumalı çıktı. Fakat diğerlerini biçimlendirdim. Sonradan telefonu bilgisayara taktığımda telefon hiç açılmadı. Gömülü hafıza kartını ağlattığımı düşündüm
Şimdide SD Card takıp ROM'u SD Card'dan çalıştırmayı düşünüyorum. Ama yeteri kadar Android bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Ve bu mümkün müdür? Bu arada bilgisayarda o sonsuz diskler gözükmeden önce DBI Fatal Error'un yanında boot certificate error gibisinden bir problem de vardı. Bu detayda gözden kaçmamalı bence. Profesyonel Androidçileri bekliyorum 
Son düzenleyen: Moderatör: