LG M2232 Nasıldır?

laraxl2

Hectopat
Elimde bu monitör mevcut. Arkadaşlar monitörü inceleyerek fikirlerinizi belirtir misiniz?
* LG M2232D Kişisel TV | LG Electronics Türkiye

Webtekno Silver' i satın aldım. Önümüzde ki hafta bir aksaklık olmazsa ürün elimde olacak. Bu sistemle beraber kullanacağım.

Şu an elimde para mevcut değil. Ekstra bir para harcamaya gerek var mı? Ay sonuna kadar 500 Lira köşeye atabilirim. Bu bütçe ile yeni bir monitör almaya gerek var mıdır? Düşüncelerinizi bekliyorum arkadaşlar. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde bu monitör mevcut. Arkadaşlar monitörü inceleyerek fikirlerinizi belirtir misiniz?
* LG M2232D Kişisel TV | LG Electronics Türkiye
Demişsiniz ancak bu bir monitör değil televizyon. Bende yeni sistem toplamaya çalışıyorum ve monitör mü alsam yoksa TV mi daha hesaplı olur düşüncesini kafamdan geçirmedim değil. Technopat Sosyal'de Recep Baltaş'ın şu yazısına rastladım.
TV'ler oyun için pek uygun değil. Tepki süreleri düşük ve ayrıca Input Lag var. Portlarından gelen veri gecikmeli yansıyor ekrana.
Bu benim TV'den çok monitöre yönelmemi sağlayan yazı oldu. Siz ne düşünürsünüz bu konuda bilemeyeceğim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı