LG monitörde "Entering the power saving mode shortly" hatası

Sleipnir

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarı yeni aldım fişleri taktım çalıştırdım ama böyle bir hata alıyorum. Ne yapmam lazım?

Aynı monitörü bir hafta önce Vatan'dan aldım. ☺️
Emin ol seni pişman etmeyecek, sadece fps oyun için ve hikayeli oyunlar için farklı modlara geçmek can sıkıcı olabilir. Sorununa gelirsek; HDMI mı kullanıyorsun Display Port mu?
HDMI kullanıyorum hocam

HDMI kullanıyorum hocam
Hocam laptopa bağladım bağlandı

Bilen yok mu koca forumda

Hocam sen en iyisi LG'nin whatsapp desteğe yaz anında cevap veriyorlar. Bazı şeylere tıklaya tıklaya canlı desteğe bağlanabilirsin. Link burada, 17-18'e kadar çalışıyorlar bilgin olsun.

Hocam sen en iyisi LG'nin whatsapp desteğe yaz anında cevap veriyorlar. Bazı şeylere tıklaya tıklaya canlı desteğe bağlanabilirsin. Link burada, 17-18'e kadar çalışıyorlar bilgin olsun.
Hocam aldığım yere götürecem, monitörde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum kasayla 1 gün arada almıştım aynı yerden. Bileydim aynı gün alırdım.
Bilgisayara bağlanıyor hdmı ile monitör çünkü.

Hiç uğraşma götürmekle, bence teknik destek halleder telefondan. Fakat götürsen de kötü olmaz. Çünkü benim bilgisayar açılırken de bahsettiğin uyarı geliyor fakat 3 saniye falan ki bilgisayarımı şarja takınca normale dönüyor. Bilgisayarın güç modun da olmadığından emin ol.

Hiç uğraşma götürmekle, bence teknik destek halleder telefondan. Fakat götürsen de kötü olmaz. Çünkü benim bilgisayar açılırken de bahsettiğin uyarı geliyor fakat 3 saniye falan ki bilgisayarımı şarja takınca normale dönüyor. Bilgisayarın güç modun da olmadığından emin ol.
Hocam aldığım kasayla mi ilgisi var sizce. Çünkü laptopu bağlayınca monitöre ekran geliyor.
Edit: Canlı desteğe yazdım başka cihaza bağlayıp sorun olmayınca bizle ilgili sorun yok dediler. Mecbur vatan mağazasına yarın götürüyorum

Son düzenleme:
Hocam aldığım kasayla mi ilgisi var sizce. Çünkü laptopu bağlayınca monitöre ekran geliyor.
Edit: Canlı desteğe yazdım başka cihaza bağlayıp sorun olmayınca bizle ilgili sorun yok dediler. Mecbur vatan mağazasına yarın götürüyorum
Kasayla ilgili olabilir hocam. Kasayı da mı Vatan'dan aldın?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı