LG monitörde "Entering the power saving mode shortly" hatası

Sleipnir

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarı yeni aldım fişleri taktım çalıştırdım ama böyle bir hata alıyorum. Ne yapmam lazım?

Kasayla ilgili olabilir hocam. Kasayı da mı Vatan'dan aldın?
Evet aynı gün içinde sayılır ama denemediler sadece monitör piksel testi yaptırdık

Kasayla ilgili olabilir hocam. Kasayı da mı Vatan'dan aldın?
Hocam götürdüm orada çalıştı. Akım korumalı priz alın dediler aldım eve geldim yine sinyal yok :(

Son düzenleme:
Evet aynı gün içinde sayılır ama denemediler sadece monitör piksel testi yaptırdık

Hocam götürdüm orada çalıştı. Akım korumalı priz alın dediler aldım eve geldim yine sinyal yok :(
Hocam şöyle, bu hata bende de oluyor. Benim monitör laptop'a bağlı. Monitörü laptop'dan önce fişe takınca bu hata geliyor. Windows ekranı gelince düzeliyor. Sebebini bilmiyorum.

Hocam şöyle, bu hata bende de oluyor. Benim monitör laptopa bağlı. Monitörü Laptop'dan önce fişe takınca bu hata geliyor. Windows ekranı gelince düzeliyor. Sebebini bilmiyorum.

Hocam monitör kronik sorunlu mu diyorsunuz?
Bayağı moralim bozuldu aldığıma pişmanım bilgisayarı.

Elimde başka monitör yok hocam ya, TV var oda duvara asılı arkasında kaldı. Acaba wattdan mı kaynaklanıyor. Yeni ev ama.

Edit: Hallettim HDMI kablosu sorunluymuş

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Hocam aynı monitörde aynı sıkıntıyı yaşadım ben de.Yeni topladım bilgisayarı, montajını yaptım ve bu hatayı aldım.Bugün display port ile bağlamayı deneyeceğim umarım düzelir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı