Evet aynı gün içinde sayılır ama denemediler sadece monitör piksel testi yaptırdıkKasayla ilgili olabilir hocam. Kasayı da mı Vatan'dan aldın?
Hocam götürdüm orada çalıştı. Akım korumalı priz alın dediler aldım eve geldim yine sinyal yokKasayla ilgili olabilir hocam. Kasayı da mı Vatan'dan aldın?
Hocam şöyle, bu hata bende de oluyor. Benim monitör laptop'a bağlı. Monitörü laptop'dan önce fişe takınca bu hata geliyor. Windows ekranı gelince düzeliyor. Sebebini bilmiyorum.Evet aynı gün içinde sayılır ama denemediler sadece monitör piksel testi yaptırdık
Hocam götürdüm orada çalıştı. Akım korumalı priz alın dediler aldım eve geldim yine sinyal yok![]()
Hocam şöyle, bu hata bende de oluyor. Benim monitör laptopa bağlı. Monitörü Laptop'dan önce fişe takınca bu hata geliyor. Windows ekranı gelince düzeliyor. Sebebini bilmiyorum.
Monitör değil de kasada bir sorun olabilir. Kasayı başka monitörle deneyebilir misin?Hocam monitör kronik sorunlu mu diyorsunuz?
Bayağı moralim bozuldu aldığıma pişmanım bilgisayarı.
Sevindim hocam, iyi kullanmalar.Elimde başka monitör yok hocam ya, TV var oda duvara asılı arkasında kaldı. Acaba wattdan mı kaynaklanıyor. Yeni ev ama.
Edit: Hallettim HDMI kablosu sorunluymuş
Sevindim hocam, iyi kullanmalar.
Olmazsa bildirirsiniz hocam yardımcı olalımHocam aynı monitörde aynı sıkıntıyı yaşadım ben de.Yeni topladım bilgisayarı, montajını yaptım ve bu hatayı aldım.Bugün display port ile bağlamayı deneyeceğim umarım düzelir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.