kerimtpkn Femtopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2022 #1 No singal entering the powe saving mode. An incorrect DisplayPort version setting will cause the screen to be blank. If this occurs, make sure the DisplayPort version setting of your monito matchs the device its connected to. Genişletmek için tıkla... Hatası alıyorum. Nasıl çözerim? Monitörüm LG. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2022
No singal entering the powe saving mode. An incorrect DisplayPort version setting will cause the screen to be blank. If this occurs, make sure the DisplayPort version setting of your monito matchs the device its connected to. Genişletmek için tıkla... Hatası alıyorum. Nasıl çözerim? Monitörüm LG.
Süleyman Yusuf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 4.307 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Nisan 2022 #2 kerimtpkn dedi: Hatası alıyorum. Nasıl çözerim? Monitörüm LG. Genişletmek için tıkla... Monitörü yeni mi aldınız? HDMI Kablosu varsa onu da dener misiniz? Artı 0 Eksi
kerimtpkn dedi: Hatası alıyorum. Nasıl çözerim? Monitörüm LG. Genişletmek için tıkla... Monitörü yeni mi aldınız? HDMI Kablosu varsa onu da dener misiniz?
KS KS kerimtpkn Femtopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2022 #3 Süleyman Yusuf dedi: Monitörü yeni mi aldınız? HDMI kablosu varsa onu da dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Deniyorum 1 dakika. Süleyman Yusuf dedi: Monitörü yeni mi aldınız? HDMI kablosu varsa onu da dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Yine çalışmıyor. Son düzenleme: 11 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
Süleyman Yusuf dedi: Monitörü yeni mi aldınız? HDMI kablosu varsa onu da dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Deniyorum 1 dakika. Süleyman Yusuf dedi: Monitörü yeni mi aldınız? HDMI kablosu varsa onu da dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Yine çalışmıyor.
Süleyman Yusuf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 4.307 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Nisan 2022 #4 kerimtpkn dedi: Deniyorum 1 dakika. Yine çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Monitörünüz yeni mi? Artı 0 Eksi
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.665 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 11 Nisan 2022 #5 Hocam monitör yeni mi ? Artı 0 Eksi
KS KS kerimtpkn Femtopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2022 #6 Süleyman Yusuf dedi: Monitörünüz yeni mi? Genişletmek için tıkla... Evet yeni aldım 3 saat önce. OnePC dedi: Hocam monitör yeni mi? Genişletmek için tıkla... Yeni. Artı 0 Eksi
Süleyman Yusuf dedi: Monitörünüz yeni mi? Genişletmek için tıkla... Evet yeni aldım 3 saat önce. OnePC dedi: Hocam monitör yeni mi? Genişletmek için tıkla... Yeni.
Süleyman Yusuf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 4.307 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Nisan 2022 #7 kerimtpkn dedi: Evet yeni aldım 3 saat önce. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız veya sinyal almak için bağladınız şey nedir? Artı 0 Eksi
kerimtpkn dedi: Evet yeni aldım 3 saat önce. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız veya sinyal almak için bağladınız şey nedir?
KS KS kerimtpkn Femtopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2022 #8 İ Süleyman Yusuf dedi: Ekran kartınız veya sinyal almak için bağladınız şey nedir? Genişletmek için tıkla... RTX 3060. Artı 0 Eksi
İ Süleyman Yusuf dedi: Ekran kartınız veya sinyal almak için bağladınız şey nedir? Genişletmek için tıkla... RTX 3060.
Süleyman Yusuf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 4.307 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Nisan 2022 #9 kerimtpkn dedi: İ RTX 3060. Genişletmek için tıkla... Monitör nedir? Artı 0 Eksi
KS KS kerimtpkn Femtopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2022 #10 Süleyman Yusuf dedi: Monitör nedir? Genişletmek için tıkla... LG 24GN600-B ultragear. Artı 0 Eksi