LG MP59G ışık sızması

Gökhan Özer

Hectopat
Katılım
7 Mart 2017
Mesajlar
109
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
LG MP59G monitöre sahibim gunduz vakti monitöre duz baktıgımda sag ustten beyaz ışık çıkıyor çok fazla oyunlarda akşam oldugunda vs neredeyse sag ust kısmı goremiyorum fakat kafamı monitörun sag tarafına dogru goturdugumde duzgun gorebiliyorum. Bu konuda ne yapabilirim?
 
İnternette aynı model LG monitörlerde benzer sorunları yaşayan birkaç kişiye rastladım.Anladığım kadarıyla yaşadığınız kronik bir problem ve LG bunun için garanti hizmeti vermiyormuş.Ancak başka bir forumda bir arkadaş Vatandan aldığı monitörde benzeri bir sorun yaşadığını,haliyle iade alamayacağını öğrendiğini fakat buna karşın LG servisinden birisi ile sohbet muhabbet derken iade talebini onaylattığını söylemiş.Garantisi varsa kesinlikle gidin bi gösterin derim.
 
Işık sızması genelde çok normal ve göz ardı edilebilir bir şeydir ama siz üstü göremediğinizi söylüyorsunuz, normalde ışık sızmasını fark etmek bile çok zordur günlük kullanımda.
Yani sorun büyük.

Edebiliyorsanız iade edin, edemiyorsanız garantiye göndermeye çalışın. Bizim çözebileceğimizi sanmıyorum çünkü panel ile ilgili.
 
Sorununuz galiba panel aydınlatmaları ile ilgili. Aydınlatma ledleri düşük lümende aydınlatıyor olabilir. Eğer garantisi varsa hiç bekletmeyin gönderin. Garantisi yoksa da elektronikçiye ve ya televizyon tamircisine götürün onlar gerekeni yaparlar.
 

Geri
Yukarı