LG OLED TV yanar mı?

LG QNED91 modeli dün dikkatimi çekti. Aslında 2021 üretimi bir cihaz ama Youtube Türk kanallarına son 1 yıl 3 ay gibi zamanlarda incelemeleri düşmüş niye bu kadar geç gelmiş onu bilmiyorum.

Sanırım QNED816 yukarıda bir arkadaşın dediği gibi mini led değil ama QNED91 modeli mini led kullanıyor anladığım kadarıyla. Ama 55" modeli yok 65" en küçük. Arasıra 55K bandına iniyormuş fiyatı. Onu da bir inceleyin OLED kafanızı karıştırıyorsa. Ben OLED konusunda yukarıda belirttiğim gibi markalar 10 yıl garanti verene kadar kimseye gönül rahatlığıyla yanık konusunda al birşey olmaz diyemem.

İlk başlarda siz dikkat edersiniz ama eşiniz çoluğunuz çocuğunuz ananız babanız izlerken de mesela saatlerce aynı diziyi aynı kanalı izlediklerinde başlarında dikilip arasıra kanal değiştirin veya arasıra sahneleri değiştirin diye milleti mi uyaracaksınız :)) Tek yaşıyorsanız o başka konu tabi.

LG QNED91 modeli dün dikkatimi çekti. Aslında 2021 üretimi bir cihaz ama YouTube Türk kanallarına son 1 yıl 3 ay gibi zamanlarda incelemeleri düşmüş niye bu kadar geç gelmiş onu bilmiyorum.

Sanırım QNED816 yukarıda bir arkadaşın dediği gibi mini LED değil ama QNED91 modeli mini LED kullanıyor anladığım kadarıyla. Ama 55" modeli yok 65" en küçük. Arasıra 55k bandına iniyormuş fiyatı. Onu da bir inceleyin OLED kafanızı karıştırıyorsa. Ben OLED konusunda yukarıda belirttiğim gibi markalar 10 yıl garanti verene kadar kimseye gönül rahatlığıyla yanık konusunda al bir şey olmaz diyemem.

İlk başlarda siz dikkat edersiniz ama eşiniz çoluğunuz çocuğunuz ananız babanız izlerken de mesela saatlerce aynı diziyi aynı kanalı izlediklerinde başlarında dikilip arasıra kanal değiştirin veya arasıra sahneleri değiştirin diye milleti mi uyaracaksınız :)) tek yaşıyorsanız o başka konu tabii.

Kız arkadaşınla ikimiz yaşıyoruz evde çocuk yok günde 2 saat TV izlemekle yakmayız herhalde değil mi? Ya da arka arkaya maç izlesem skor tabelası falan sıkıntı yaratır mı?

Kasko fiyatları da aşırı yüksek değil mi?

Hocam konutlar için eşya poliçeleri o kadar yüksek değil. Eniştemin konut poliçesini geçen sene mart sonunda 1300 TL'ye yapmışız. Bunun dışında su hasarı vs tüm elektronik cihazlarını garanti altına alıyosun. Bu sene en kötü 2 katı çıksa 3 bin TL.

Hocam konutlar için eşya poliçeleri o kadar yüksek değil. Eniştemin konut poliçesini geçen sene mart sonunda 1300 TL'ye yapmışız. Bunun dışında su hasarı vs tüm elektronik cihazlarını garanti altına alıyosun. Bu sene en kötü 2 katı çıksa 3 bin TL.

Kaç sene peki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı