LG OLED55C54La alınır mı?

• Konuyu başlatan AFAN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 114
  • Görüntüleme 3.305
Eve geçince atayım.
Regülatördür o. Gelen servis bana da aynı şeyi söyledi oled için regülatör kullanmanız lazım dedi. Saçma geldiği için istemedim. 80 li yıllarda tv lerde ayrı regülatör cihazı kullanılırdı şimdiki tv lerin hepsi dahili regüleli. Piksel temizliği için düzenli akım gerekliymiş falan filan.

Tv yi biraz geç kurdurdum neyse kurulumda sorun çıkmadı şükür. C3 ümle biraz karşılaştırdım birkaç değişiklik dışında farkı yok. Ekran çerçevesi C3 48 de bir tık daha inceydi bunda biraz kalınlaşmış. Kalın dediğim 1 mm kadar. Arkaya desenli karbon gibi mat bir kaplama yapmışlar servis bunun ısı dağılımı için geliştirildiğini söyledi. Sanırım çerçeveyi de bu yüzden az büyüttüler. C3 de bu yüzey parlak yapıda. Kumandanın yapısını beğenmedim çok ucuz hissiyatı var C3 ün kumandası premium ve ağır duruyordu. Ekran olarak küçük detaylarda parlaklık az artmış ama genel görüntü aynı. Yani C5 te tam ekranda daha parlak görüntü yok. Elinde C3 veya C4 olan varsa heves edip değiştirmesine gerek yok. Daha büyük olanları bilmiyorum ben 48'' için konuştum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı